بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) (/thread-23186.html) |
بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - ملیکا ایچیزن - 2016/02/15 06:59 PM خب ...کاربران محترم سلام!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تو این تاپیک ما باهم بیس سوالی شخصیت های تمام انیمه ها رو بازی می کنیم. بازی این جوری که من یه شخصیت رو توی ذهنم مجسم میکنم و به عنوان راهنمایی به شما یکی از خصوصیات اون شخصیت رو می گم بعد شما باید شروع کنی به حدس زدن..... برای مثال: من:مو هاش آبیه . شما: تتسویا کوروکو توی انیمه ی کوروکو(بسکتبال) من:بله درسته. بعدشم می ریم دور بعدی . نکته :هر دور از حدس زدن وقتی که کامل تموم شد بعدش یه نفر دیگه فکر می کنه و حواستون باشه ببینید حتما باید حدس زدن به صورت کامل تموم شده باشه . جواب درست سوال قبلی داده شده باشه. تا دور جدید وسوال جدید آغاز شه. برنده ی دور قبلی که جواب درست رو می ده . سوال بعدی رو طرح میکنه. و همین طور ازش تشکر میشه (از برنده) در ضمن به راهنمایی ها ی سوال خییلی دقت کنید. خب حالا ستاره بوچنین . بیس سوالی بازی کنین . هی هی . خداحافظ. RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - ملیکا ایچیزن - 2016/02/15 07:01 PM خب من فکر کردم . خیلی مغروره RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - shizuko yagami - 2016/02/15 07:08 PM ریوما RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - ملیکا ایچیزن - 2016/02/15 07:10 PM (2016/02/15 07:08 PM)رجی سان نوشته شده توسط: ریومامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهآخه ریوما خییییییییییلی مغروره . اما نزدیک شدی از شخصیت های همین انیمه اس RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - shizuko yagami - 2016/02/15 07:18 PM فهمیدم کاپتان تزوکا RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - ملیکا ایچیزن - 2016/02/15 07:20 PM نه . تو تیم سیگاکو نیس . این راهنمایی دیگه خیییییییییییییییییییییییییییلی بزرگ بود RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - aika_chan - 2016/02/15 07:30 PM آتوبه از پرنس تنیس RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - shizuko yagami - 2016/02/15 07:30 PM فک کنم سانادا این امید آخره یا شاید آتوبه RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - ملیکا ایچیزن - 2016/02/15 07:32 PM (2016/02/15 07:30 PM)***mikaela-hyakuya*** نوشته شده توسط: آتوبه از پرنس تنیسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبارییییییییییییییییییییکلا . آفرین . بله درسته. جواب آتوبه بود. سوال بعدی با میکائلا. RE: بیس سوالی انیمه ای (تمام انیمه ها) - aika_chan - 2016/02/15 07:42 PM به خاطر خشونت یه مدت از مدرسه اخراج شده بود |