پارک انیمه
انیمه شناسی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: انیمه شناسی ! (/thread-23599.html)

RE: انیمه شناسی! - *hossein* - 2011/06/15 07:53 PM

(2011/06/15 07:27 PM)تارو نوشته شده توسط:  مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهفک کنم درستهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهعیبی داره عکس بزاریم و ندونیم کدوم انیمست؟؟من عکس زیاد دارم ولی نمیدونم کیه ؟چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ای وای!
خوب زودتر می گفتی اینقدر فکر نکنم این عکسو کجا دیدم! میگفتم خدا لک لکها را دوست دارد و شما هم که نمیدونستی تاییدش می کردی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نه عیبی نداره، فوق فوقش کسی متوجه نمیشه کدوم انیمه است بعدی را میزارند!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

خب بعدی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه انیمه راحت میگم همه بتوانند جواب بدن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - تارو - 2011/06/15 07:56 PM

(2011/06/15 07:53 PM)*hossein* نوشته شده توسط:  [quote='تارو' pid='25433' dateline='1308153444']
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهفک کنم درستهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهعیبی داره عکس بزاریم و ندونیم کدوم انیمست؟؟من عکس زیاد دارم ولی نمیدونم کیه ؟چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ای وای!
خوب زودتر می گفتی اینقدر فکر نکنم این عکسو کجا دیدم! میگفتم خدا لک لکها را دوست دارد و شما هم که نمیدونستی تاییدش می کردی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نه دیگه اونقدا هم.......مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - Mohabat69 - 2011/06/15 09:26 PM

من اینو تلویزیون دیدم یه بچه ی پر رو بود که حیوانات را اذیت می کرد تا اینکه با جادو کوچیک می شه
اسمش هم یادم نیست
اونم غاز هه نه لک لک

RE: انیمه شناسی! - !Web Prince - 2011/06/16 09:49 AM

یه راهنمایی: اسم این پسر کوچولو نیلز هست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - احمد - 2011/06/16 09:53 AM

سفرهای نیلز
نوستالژیک!
یادش بخیرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هادی جواب درست خودت گفتی عکس بعدی بذارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - Storm - 2011/06/16 10:18 AM

من میدونستم کدوم انیمه است . مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اما نگفتم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چون می دونم حسین از کجا این عکس رو گیر آورده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

این رو مگه تلویزیون گذاشته ؟

RE: انیمه شناسی! - !Web Prince - 2011/06/16 10:18 AM

این انیمه سال 2008 ساخته شده و اون پسری که وسط تصویر می بینید قهرمان اینترنتی منه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
برای راهنمایی هم باید بگم که این انیمه یه ارتباطی هم با اشباح داره ولی نه اون اشباحی که فکرش رو می کنید مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - Storm - 2011/06/16 10:27 AM

یه راهنمایی هم من می کنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این پسر زمانی آواتار هادی بوده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی! - Mohabat69 - 2011/06/16 11:20 AM

یک عکس انیمه آقا هادی گذاشته بود برای طراحی عکس یک دختر بود
حال و هوای این عکس شبیه اون انیمه است درست میگم؟

RE: انیمه شناسی! - *hossein* - 2011/06/16 11:24 AM

(2011/06/16 10:18 AM)Storm نوشته شده توسط:  من میدونستم کدوم انیمه است . مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اما نگفتم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چون می دونم حسین از کجا این عکس رو گیر آورده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

این رو مگه تلویزیون گذاشته ؟
تو نمی دونی من اینو از کجا گیر اوردم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه توی انیمه ورد هم خودم گذاشته بودمش ، همزمان بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

ماجراهای نیلز بود .

این جدیده می خوه دیجیمون باشه