چرا ساسکه منفور شد؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: ناروتو (/forum-17.html) +--- موضوع: چرا ساسکه منفور شد؟ (/thread-16376.html) |
RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - gray fullbuster - 2015/01/10 01:51 AM دلیلشو نمیدونم ولی من با اینکه بدشد باز دوسش دارم. .شاید بخاطر این منفور شد که انتقام جلو چشمش رو گرفته بود و دوست و دشمن حالی ایش نمیشد و همه رو میکشت حتی داداشش. .. RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - an Uchiha - 2015/01/10 10:19 AM شخصیت ساسکه هیچوقت منفور نمیشه ، ساسکه فقط میخپاست انتقام از ایتاچی بگسره برای همین قدرت جمع می کرد و دوست نداشت کسی مزاحم کارش بشه اما ناروتو سدی میشد که جلوی پیشرفتشو میگرفت... تو این راه حقایقی رو فهمید که نباید ، پس خود اون تقصیری نداره اون یک کاراکتریه که زندگیش رو اطرافیانش به منجلاب کشیدن با اینحال اصلا نمیذالشت کسی بفهمه RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - mimi chan - 2015/01/10 10:54 AM خب از نظر من اینکه ساسکه همیشه بداخلاق مغرور بود و اینا دلیلش نیست خب ساسکه از بچگی توی نفرت بزرگ شده بود(البته ناروتو هم همینطوری بود زندگیش ولی شخصیت با شخصیت فرق داره ناروتو همیشه به زندگیش امیدوار بوده ولی ساسکه نه) از نظر من اینکه ساسکه داشت با هم تیمی هاش خوب میشد بعد یهو ناگهانی افتاد دنبال اوروچیمارو تا قدرت به دست بیاره و به حرف هیچکسم گوش نداد اولین چیزی بود که باعث شد خود من(و خیلی های دیگه) ازش متنفر شن!هرچند من خیلی هم از ساسکه بدم نمیاد!!!بچه حق داره!!! RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - makan parsi - 2015/01/10 11:32 AM سلام. (2015/01/10 10:19 AM)'Genesis' نوشته شده توسط: شخصیت ساسکه هیچوقت منفور نمیشه ، ساسکه فقط میخپاست انتقام از ایتاچی بگسره برای همین قدرت جمع می کرد و دوست نداشت کسی مزاحم کارش بشه موافقم که شخصیت ساسکه منفور نمیشه و خیلی هم پر طرفداره و نمیشه گفت مقصر اول و آخر خودش بوده اما این انیمه در مورد همینه ، دو نفر که سختی های زیادی کشیدن و جبور میشن به کارهایی ، اما یکی راه درست و یکی راه اشتباه رو در پیش میگیره مسلماً ساسکه راه اشتباه رو در پیش گرفت و ناروتو راه درست تر رو در گذشته هم همینطور بود هوکاگه اول زاه درست رو انتخاب کرد و مادارا راه اشتباه رو پسندید و با هم در گیر شدن این جدال در طول تاریخ ادامه داشت تا مشابه همون انتخاب بین ناروتو و ساسکه اتفاق میوفته. RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - ~tiffany~ - 2015/01/10 01:18 PM (2014/11/27 12:30 AM)'zwei' نوشته شده توسط: 1-دوستاشو ول کرد کاملا موافقم RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - oghab - 2015/01/21 05:33 PM 1- خودخواهه 2- بیخوده 3- بی استعداد 4- و .... RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - ali#_# - 2015/04/25 02:27 PM خیلی خودشو قوی میدونست همه ول کرد نمی تونه انتخاب کنه دخترش ول کرد خیانت کار رفت پیش اوراچیمارو RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - سیما - 2015/04/26 05:21 AM (2014/11/27 12:30 AM)zwei نوشته شده توسط: 1-دوستاشو ول کرد من دیگه حرفی ندارم همه ی حرفارو ایشون زد دیگه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - زاواره - 2015/04/26 02:09 PM اوچیها ساسکه،تنها بازمانده فاجعه قتل عام خاندان اوچیها ساسکه 7-8ساله بود که همه ی خاندانش جلوی چشماش مردن اونم بدست برادر بزرگش،ایتاچی که واقعا عاشقش بود.ساسکه که قسم خورده بود ایتاچی رو بکشه سالها سعی در جمع آوری قدرت کرد و بعدش ایتاچی رو کشتت ولی تازه بعدش فهمید که ایتاچی میخواسته ازش محافظت کنه بعدش به همین خاطر تصمیم به نابودی کونوها گرفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ساسکه مسیر طولانی رو برای کشتن ایتاچی طی کرد اون تو این راه هم به دهکدش،هم به دوستاش و مهم تر از همه به خودش خیانت کرد و دهکده رو ترک کرد وبا غرور بیش از حدش هم چنان اصرار به حفظ راه غلطش داشتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمههمینم باعث منفور شدن ساسکه شد RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - *afg* - 2015/04/26 05:36 PM توی اون سایت حتما دشمن ساسکه زیاد بوده. توی سری دوم طرفدارای ساسکه غربال شدن یعنی طرفدارای واقعی سرسخت و پابرجا و به طور هماسی ازش حمایت کردند و طرفدارایی که دنبال ساسکه آبکی بودن ازش متنفر شدن و نویسنده هم خودش از این ساسکه آبکی بدش میومده که توی فیلم سینمایی پارسال ورداشت ساسکه ی معکوس رو خیلی سبک و بی اهمیت نشون داد. اگه ساسکه اینکارا رو نمیکرد که دیگه ساسکه نمیشد. یه جورایی غیر مستقیم میخواست بگه همین ساسکه رو دوست داشته باشید همینه که هست واس ماس خواستم بگم ساسکه مثل ایتاچی هست ، نشد. خواستم بگم کونوهایی هس، از کونوها رفت. خواستم بگم یه فراری هست برگشت. خواستم بگم ساسکه یه ضد قهرمانه که نشد. به قول خود ناروتو ساسکه ساسکه هست |