چرا ساسکه منفور شد؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: ناروتو (/forum-17.html) +--- موضوع: چرا ساسکه منفور شد؟ (/thread-16376.html) |
RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - زاواره - 2015/04/26 08:41 PM (2015/04/26 05:36 PM)'*afg*' نوشته شده توسط: میخواست بگه همین ساسکه رو دوست داشته باشید همینه که هست واس ماس خیلیییییییییییییییییییییییییی باحال گفتی! خیلی خوشم اومد واقعنم ساسکه همون ساسکه است RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - an Uchiha - 2015/05/19 10:46 PM به نظر من دلیل منفور شدن ساسکه توسط مردم این بود که انیمه بین ها ظاهربین هستن و عمقی فکر نمی کنن ، درک درستی از یک کاراکتر ندارن و نمی تونن با اون شخص حس مشترک پیدا کنن البته این شامل همه نمیشه ولی من وقتی به مخالفهای ساسکه و طرفدارهاش نگاه میکنم این تفاوتهارو میبینم. علاوه بر این نه فقط ساسکه بلکه کاراکترهای دیگه ای هم هستن که این بلا سرشون اومده و منفور شدند یکی دیگه از علت ها هم تفاوت معیار و سلایق مردمه مثلا ژاپنی ها و کره ای ها و... کاوایی بودن یک دختر رو در صورتی بودن رنگ موهاش و درشت بودنچشماش می دونن، در صورتی که برای من فرق میکنه (مثلا) انیمه ی نوراگامی ، هیوری خیلی کاوایی تر از اون دختره که اسمشو یادم نی ( موهاش صورتی بود خیلی نانازی بود ) بود ، این نظر منه : } RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - dadadoom - 2015/05/25 11:11 AM واقعیت اینه که همه ی مردم دنیا،ازهرفرهنگی از آدم از خود راضی بدشون میاد!اکثر اشتباهات ساسکه هم بخاطر غرورش بود! RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - *afg* - 2015/05/25 11:25 AM ساسکه از خود راضی نبود چون اگه بود هیچ وقت با تلاش به اینجا نمیرسید ساسکه از خود راضی توی سینمایی road to ninja دیده شد و همه مردم دنیا از اون ساسکه خوششون نمیومد RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - زاواره - 2015/05/26 01:03 PM فکر نمی کنین یه جورایی شخصیت ساسکه خیلی پیچیده است؟ RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - ساکورا اوچیها - 2015/06/04 10:09 PM 1- خیانت به دوستاش 2- کشتن برادرش 3- خیانت به دهکده 4- .......مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - *afg* - 2015/06/04 10:48 PM (2015/06/04 10:09 PM)ساکورا اوچیها نوشته شده توسط: 1- خیانت به دوستاش جالبه که ایتاچی به خاطر چی محبوبه: ۱ خیانت به دوستاش ۲ کشتن پدر و مادر و بقیه فامیل ۳ خیانت به قبیله و اجرای دستور دانزو ۴ .... RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - an Uchiha - 2015/06/05 02:26 AM من با *afg* كاملا موافقم ، وقتيانيمه بين ها و طرفدارهاي انيمه ناروتو به اين فكر نمي كنن كه ساسكه براي چي دوستاشو ول كرده ، براي چي به دهكده خيانت كرده و براي چي برادرش رو كشت معلوم ميشه كه چرا ساسكه منفور شده بلايي كه دانزو و دست اندركاران كونوها و سنجو به سر قبيله ي اوچيها ، ايتاچي و ساسكه اوردند قابل درك نيست و دردي عظيمه قضاوت نابجا باعث شزه ساسكه منفور شناخته بشه از نظر من اينطور نيست و ساسكه براي دوستاش ارزش قائله فقط كافيه ببينه كه يك نفر با اون هم مسيره و همه جوره هواشو داشته باشه ، ساسكه تو جنگ جهاني دوم برگشته تا نذاره فداكاري هاي ايتاچي هدر بره ، به نظر شما اين عمل خودخواهانه ايه؟ ساسكه خودخواه نيست! RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - (Sasuke Uchiha(v2 - 2015/06/06 06:24 PM فکر کنم مهمترین دلیل این بود که دهکده رو ول کرد. RE: چرا ساسکه منفور شد؟ - Mmpunisher - 2017/07/01 11:39 PM بستگی داره منظورتون چه دوره زمانی از زندگیش باشه تو دوران کودکی تشنه ی قدرت برای انتقام بود تو بزرگی هم تشنه ی انتقام بود و راه ایتاچی به درستی متوجهه نشد در کل همش به خاطر انتقام |