پارک انیمه
کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: فاینال فانتزی (/forum-329.html)
+---- انجمن: طرفداران (/forum-344.html)
+---- موضوع: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! (/thread-20464.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - WeeWendy - 2020/07/26 04:10 PM

خیلی ها فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی نکردن و فقط انیمه Advent Children رو دیدن و بر همون اساس فاینال 7 رو انتخاب میکنن.
خب این منصفانه نیست چون خود فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی کردم و اصلا حرفی واسه گفتن نداره.
در مقابل فاینال 10 کنسول PS2 خیلی قشنگه و لذت بخش ترین فاینال تاریخه بنظرم. چه داستانش و چه شخصیت ها و چه گیمپلی اون.

البته نظر شخصی دادم. لطفا اگه با نظر سایرین تفاوت داره عصبانی نشن و به حق "اظهار نظر" احترام بزارن. مرسی

RE: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - Aisan - 2020/07/28 11:40 AM

(2020/07/26 04:10 PM)WeeWendy نوشته شده توسط:  خیلی ها فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی نکردن و فقط انیمه Advent Children رو دیدن و بر همون اساس فاینال 7 رو انتخاب میکنن.
خب این منصفانه نیست چون خود فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی کردم و اصلا حرفی واسه گفتن نداره.
در مقابل فاینال 10 کنسول PS2 خیلی قشنگه و لذت بخش ترین فاینال تاریخه بنظرم. چه داستانش و چه شخصیت ها و چه گیمپلی اون.

البته نظر شخصی دادم. لطفا اگه با نظر سایرین تفاوت داره عصبانی نشن و به حق "اظهار نظر" احترام بزارن. مرسی
درست میگی اصلا مقایسه منصفانه ای نیست ولی خب چون همه گیمر نیستن و احتمال دیدن انیمه خیلی بیشتره پس این جوری میشه که طرفدارهای 7 بیشترن

RE: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - NoboraHaru - 2020/12/21 11:46 AM

(2016/07/02 03:05 AM)Aisan نوشته شده توسط:  موسیقی هاش معرکه ان
همه قیمت اما ۷ به چیز دیگه اس
باهات موافقم

ف.ف ۷ امسال جایزه اول بخش اواردز گیم رو برد.چون بهترین موسیقی متن هارو داشت.😉🍉⁦✌️⁩

RE: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - NoboraHaru - 2020/12/21 11:55 AM

(2020/07/26 04:10 PM)WeeWendy نوشته شده توسط:  خیلی ها فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی نکردن و فقط انیمه Advent Children رو دیدن و بر همون اساس فاینال 7 رو انتخاب میکنن.
خب این منصفانه نیست چون خود فاینال 7 کنسول PS1 رو بازی کردم و اصلا حرفی واسه گفتن نداره.

ف.ف ۱۰ که معرکست ولی از یه نظر ایسان جان راست میگه چون ف.ف ۷ به صورت انیمیشن دردسترس تره تا یک بازی که ممکنه در یک منطقه اصلا ساپورت نشه.
ولی هرکدوم از بازیها نقات قوت و ضعف خودشون رو دارند.
مثلا ف.ف ده کیفیتش برای اون زمان فوق قوی بوده و الانم ااطره انگیزه من با اینکه بازیش نکردم ولی تمام کاتسین های بازی رو دیدم. ویدئو های زیادی ازش دیدم.یوتیوب بهترین منبعه.
اما خب سری های دیگه ایی هم هستن مثلا سری ۸ و سری ۱۳ که هرکدومشون دارای المان های زیادی برای جذابیت هستند.ولی اگه بخوام به شخصه انتخاب کنم میگم ۸ چون تاثیراتی از ف.ف ۷ رو داره و قدرت رقابت با ف.ف ۱۰ رو داره.
ف.ف ۱۳از ابتدا خوب شروع کرد پ ولی اخر داستان قسمت یک از سگانش چندان خوب پیش نرفت.
قسمت دو بهتر عملکرد ولی ۳هم اون مقدار که باید تاثیر گذار نبود.
ف.ف ۱۰ توی گیم پلی و تمام امکانات خوب عملکرد هرچند که در پارت دوم یکم داستان ضعیف شد وسط بازی و کاتسین ها ولی پایان خوبی داشت و به انتظارات پاسخ داد.

RE: کدام سری از انیمه فاینال فانتزی را می پسندید؟! - ❤︎𝕊𝕙𝕚𝕣𝕦𝕜𝕚❤︎ - 2021/03/12 01:07 AM

من به هفت ری دادم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه