بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: کاپیتان سوباسا (/forum-9.html) +---- انجمن: بازی های ویدیویی (/forum-14.html) +---- موضوع: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES (/thread-413.html) |
RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - hossein khalili - 2012/06/12 09:21 PM این هک بیشتر شبیه طنز بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دمت گرم داش علی حال دادی اساسیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/06/25 02:26 PM این هک رو میزارم واسه بروبکس تا حوصلشون سر نره تا آخر امتحانا... ولی اگه خدا بخواد بعد از امتحانا با هکای بیشتری برمیگردم. [attachment=13013] این هم همون مبدل ویرچوال ان ای اس منتها فرقش اینه که چینیه و خیلی روانتر و قویتر از ورژنهای دیگه عمل میکنه.مخصوصا برای هکهای حجم بالا. [attachment=13014] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ♥Jun Misugi♥ - 2012/06/25 03:25 PM اینم 3 تا هک جدید اونی که مال نانکاتسو هست رو برین ببینین چقدر معرکس [attachment=13015] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ♥Jun Misugi♥ - 2012/06/28 05:11 PM اینم یه هک باحال تقدیم به برو بچ باحال پارک [attachment=13144] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/07/04 03:20 PM سلام دوباره من با یه سری 5تایی هک اومدم پیشتون. هکای ایندفه 3تاش مال کساییه که عشق سوباسا هستن.(یکیش سوباسا و کومبرا و واکی تو یه تیمن در ضمن گرافیکش هم یه ذره فرق داره مثلا پیرهناشون راه راه شده.یکی دیگش سوباسا شوت اسکای وینگ و سایکلون رو بلده و سومی هم کلا رنگا تغییر کرده واگه دروازه بانتون گل بخوره سوباسا و امرال و دروازه بان قاطی میکنن و بازیشون قویتر میشه و تا آخر ادامه داره حتی اگه جلو بیفاید بازم این خاصیت رو داره) یکی دیگش مال تیم پلنده(تیم هشتم جام جهانی شوتاشون هم خیلی متفاوته) و آخرین هک هم مال تیم هامبورگ با کاپیتان واکی و کاتز هست امیدوارم لذتشو ببرین. [attachment=13315] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ♥Jun Misugi♥ - 2012/07/08 12:23 PM سلام من برگشتم با 5 تا هک جدید.اعتبارم بدین بد نیس اولیش یه هک از تیم المانه وبازیکنای جدیدی داره وشوتای جدیدی ودر کل خوبه دومیش یه تیم عجیبه که کاپتانش نیتاس و داستان جالبیم داره سومیش یه هک ترکی هست که داستان جالبی داره و بازی از اونجایی شروع میشه که تیم ما 2 بر1 عقبه چهارمیش یه سوپر هکه.به والپیپیرش نگاه کنین هیچی نمیگم خودتون برین ببینین چی هست وحالا پنجمی. اینم یه سوپر هک در مورد تیم مکسیک هست.شوت شماره4خیلی باحاله.دیگه برین ببینین [attachment=13448] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/07/11 01:10 PM سلام خدمت دوستان گل پارک. این بار هم براتون یه سری 5تایی هک در نظر گرفتم که امیدوارم لذتشو ببرین. 1-یکیش مال سوباسا تو نانکاتسوئه. 2-دومی مال سوباسا بازم اما بابینتون و جل تو ش قدرتی دارن و دروازه بان هم جدیدیه یه بازیکن جدیدی هم داریم. 3-سومین هک هم مال تیم سوباسا همراه با دروازبان میون.(وقتی کسی جلوتون نباشه دریبل رو بزنید سوباسا و سایر بازیکنا قدرتشون میره بالا) 4-یکی دیگه مال تیم اشنایدره ولی اشنایدر عصبانی نمیشه توش. 5-و آخرین تیم هم مال کاپیتان کاکروئه که اینجا خیلی طرفدار داره. *به خاطر یه سری دلایل برای پکیج پسورد گزاشتم یادتون نره:schneider [attachment=13822] [attachment=13821] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - count olaf - 2012/07/17 03:55 PM دستتون درد نکنه...ظاهرا مار بچه های پارک انیمه خیلی درسته هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من از بچگی عاشق این بازی بودم........فکر کنم دو بازی ای که برای میکرو اومد و چهار یا پنج تا بازی ای هم که برای سگا اومد رو تموم کردم. RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/07/18 06:04 PM ضمن عرض خوشحالی از پیوستن این دوست جدیدمون به سایت. هفتمین پکیج 5تایی هک بازیهای کاپیتان سوباسا رو هم تقدیم میکنم. به ترتیب اسم،ویژگی هر کدوم از هکا رو مینویسم. 1-کاپیتانتون تارو و موقعی که کسی نیس دریبل بزنید قدرتش بیشتر میشه همچنین تمامی بازیکنها مهارتهای جدید یاد گرفتن. 2-کاپیتانتون اشنایدره و اول کار شوت زمینی بلد نیس اما تا آخر بازی 3تا شوت زمینی یاد میگیره که سومیش 100/100 همیشه گله لول اشنایدر و دروازه بان هم براش فرقی نداره(مثل سایکلون اول سوباسا) 3-دیاز و لوین و پییر و هرناندز تو تیم شمان و بعضی مهارتاشون تغییر کرده و موقع جام جهانی کاکرو سوباسا و کومبرا و اشنایدر با چند بازیکن دیگه از جمله سالیناس اضافه میشن(طراحیش جالبه) 4-اینیکی رو هم هکر شماره 2 هک کرده منتها ستاره این بازی کاکروئه که اونم مث اشنایدر اولش شوت زمینی بلد نیس اما بعد از چنتا بازی... 5-هک آخر هم حقیقتش خودمم نفهمیدم میخواسته چه تیم و اشخاصی رو نشون بده ولی هر چی هست ارزش بازی کردن رو داره. *پسوردشم مثل یکی قبلی اسم کاربری خودمه.(موفق باشید) [attachment=14361] [attachment=14360] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - farshad - 2012/07/18 06:58 PM پسورد اين بالايي با S بزرگه اولش . |