پارک انیمه
بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: کاپیتان سوباسا (/forum-9.html)
+---- انجمن: بازی های ویدیویی (/forum-14.html)
+---- موضوع: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES (/thread-413.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/10/29 01:23 AM

سلام من بازم با یه سری جدید هک برگشتم...
در مجموع تمام هکاش خیلی جالبن اما من 2 تاشو(2 عکس آخرو) فقط وخ کردم که بازی کنم.(وخ نداشتم ولی انقد کششون زیاد بود که نشد بازی نکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
[attachment=17835]
[attachment=17836]
[attachment=17837]
[attachment=17838]
[attachment=17839]
[attachment=17840]

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/11/09 11:38 PM

سلام دوستان.اینبار هم با یه سری جدید از هکهای کاپیتان سوباسا برگشتم پیشتون.
1-یکی از هکها مربوط به تیم ژاپنه و میسوگی توش شوط چرخشی بلده،واکی هم قدرتی داره،ماتسویاما هم با دریبلش میتونه قدرت تمام بازیکنا رو زیاد کنه.
2-هک بعدی مال تیم آلمان که توش اشنایدر سه تا شوت زمینی بلده که فایر شوتش خیلی شکل جالبی پیدا کرده.
3-هک سوم مال تیم فورانو که تو این هک هم مثل هک اول اگه با ماتسویاما دریبل بزنید وختی کسی جلوتون نیس.خیلیبازی ملتسویاما قوی میشه.
4-چهارمین هک یه شاهکار واقعی از لوینه که داستان مسابقه تیم نانکاتسو رو با تیم میوا رو داره یاد آوری میکنه.که توش شما تیم نانکاتسوید و برای بازی با فورانو تیم میوا میشید وبرای نمسابقه نهایی هم باز تیم نانکاتسو هستین منتها واکی به جای موریزاکی دروازبانتون میشه.افکتها و شکل شوتها و دریبلها خیلی جالبن.
5-آخرین هک هم یه هک ترکیه که نمیدونم کاپیتانش ماتسویاماس یا تارو اما هک خیلی جالب و متفاوتیه و واقعا هم روش کار شده.دانلود کنید و لذت ببرین.
[attachment=18011]
[attachment=18012]
[attachment=18013]
[attachment=18014]
[attachment=18015]
[attachment=18016]

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/11/12 12:57 AM

سلام.چن روز پیش داشتم دنبال هک میگشتم که یهو اینو پیدا کردم.نرم افزارش به بازی وصل و فایل خود بازی رو جدا نداره.اما هکرش تونسته آهنگ بازی رو کلا تغییر بده.یه دونه بازی داره اما همون یه دونش خیلی جالبه.شما بهترینهای جهان هستید و باید تیم ژاپن رو شکست بدین.اشنایدر فقط میتونه به واکی گل بزنه.
تیتراژ اولشو حتما با دقت گوش کنید و از دکمه تب هم استفاده نکنید (خیلی قشنگه آهنگ تیتراژش).

دوستان هکرمون هم اگه وخ داشتین در موردش تو تاپیک مربوط توضیح بدین.

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/11/12 01:27 AM

سلام.چن روز پیش داشتم دنبال هک میگشتم که یهو اینو پیدا کردم.نرم افزارش به بازی وصل و فایل خود بازی رو جدا نداره.اما هکرش تونسته آهنگ بازی رو کلا تغییر بده.یه دونه بازی داره اما همون یه دونش خیلی جالبه.شما بهترینهای جهان هستید و باید تیم ژاپن رو شکست بدین.اشنایدر فقط میتونه به واکی گل بزنه.
تیتراژ اولشو حتما با دقت گوش کنید و از دکمه تب هم استفاده نکنید (خیلی قشنگه آهنگ تیتراژش).

دوستان هکرمون هم اگه وخ داشتین در موردش تو تاپیک مربوط توضیح بدین.

سرور سایت تو پست قبلیم اجازه آپلود بهم نداد منم تو پیکو فایل براتون آپش کردم.

دانلود بازی
ویرایش: فایلها به صورت تکه تکه به پست اضافه شد.
[attachment=18026]
[attachment=18027]
[attachment=18028]
[attachment=18029]

نکته:زمانی که فایل رو اجرا میکنید.صفحه که سیاه شد دکمه j رو بزنید.

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - wizardly boy - 2012/11/15 06:54 PM

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهدست شمادرد نکنه خیلی هک های قشنگی بودن

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبازم از این هک هابگذارید من هتمن دانلود میکنم

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - wizardly boy - 2012/11/16 06:23 PM

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخواهش میکنم برنامه هک کننده رابگذار در همین صفحه 20 بگذار

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/11/20 12:14 AM

خب داش اشنایدرتون اینبارم با دست پر برگشته و 5تا هک آورده براتون.فقط بعد از این تا یه مدت نمیتونم براتون هک آپلود کنم چون چیز زیادی از حجم نتم باقی نمونده و باید تا 1 ماه دیگه بکشونمش.

2تا از هکها هکرش شینگامیه و در مجموع هکهای جالبی هستن چون شکل شوتها و بازیکنها توش تغییر کردن.

یکی از هکها جناب سوباسا توش کاپیتانه اما شوتای جدید یاد داره و شکل خود شوتهاش هم عوض شده البته قدرت دریبل و شوت و ایناهاشم زیاد شده.
چهارمین هک یکی از بهترین هکهاییه که تا به حال آپلود کردم چون یه سری نکته جالب توش داره.مثلا وختی دروازبان شما توپ رو میگیره(به هر نحو چه شوت چه تو محوطه جریمه)به شما اجازه میده که خودتون به بازیکن مورد نظر پاس بدین و مثل بقیه ورژن ها اتومات به هر کی دلش خواست پاس نمیده.دوم اینکه وختی به سمت دروازتون شوت میشه عدد قدرت شوت رو کنار کادر سوال دروازبان میزنه.مثلا تو این مورد شوتی که حریف به واکی زده 31 هست قدرتش.
تغییرات دیگه هم توش صورت گرفته مثل تغییر شکل اکثر شوتها و شوتهای جدیدی که بازیکنها یاد میگیرن مثل تارو و میسوگی.

میرسیم به آخرین هک که از تیم آلمانه و چون حجمش بالاس باید حتما با مبدلی که خودم گزاشتم بازی کنید اگه نه درست جواب نمیده.اشنایدر 2تا شوت آتشین و آتش خالص رو بلده و همچنین تکل مخصوصی هم داره که خیلی شبیه تایگر تکل کاکروئه اما از تایگر تکل خیلی قویتر و خشنتره.همینطور اگه تیمتون عقب بیفته قدرت اشنایدر خیلی زیاد میشه و سرعت دویدنشم بیشتر میشه.

[attachment=18103] [attachment=18104]
[attachment=18105]
[attachment=18106]
[attachment=18107]
[attachment=18108]

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/12/15 12:21 AM

اینبار فانتوم هک ددلی لف رو براتون میزام که یکی از دوستان پارسال گزاشته بود.اما من کلا آهنگاشو عوض کردم.و زمانی هم که کاکرو شوت مغلب نمر رو بزنه به فارسی یه چیزی میگه که اونم خودم براش گزاشتم.البته من هکر نیستم و بازی رو هک نکردم فقط موسیقیاشو تغییر دادم و یه تیکه از دوبله فوتبالیستها رو برا کاکرو سوار کردم.ولی به دانلودش میارزه.(آهنگ تیم شما از یه ملودی مربوط به 87 سال پیش گرفته شده و آهنگ تیم حریف هم از جدیدیترین آلبوم گروه اسکوتر که من یه تیکشو برا این بازی گزاشتم.)

لینک دانلود از پیکو فایل.

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2012/12/15 12:42 AM

صب کنین بازم هست.نوزدهمین پکیج هکهای 5تایی هم آماده شد.

اولین تیم شما روسیه هستین و بازیکنتون شوت و دریبل جالبی و جدیدی بلده.قیافشم تو مایه های دیازه.
دومین هک مال 25/11/2012 هست تقریبا مال 3 هفته پیش و توش باید با بازیکنای سیاه رنگ مسابقه بدین و خیلی هم سخته.
هک سوم هک مورد علاقه خودمه که شما برای 6 تا تیم اول تیم جرمیو هستین با دروازبان میون و 6تا تیم دوم تیمتون فورانو میشه به رهبری ملتسویاما که اگه وختی کسی جلوتون نیس دریبل بزنین قدرت همه بیشتر میشه.و اما برای جام جهانی:تیمتون آلمان میشه و اشنایدر هم بازیش قویتر میشه اگه عقب بیفتین.البته از تیم فرانسه به بعد اشنایدر نئوفایر شوت رو هم یاد میگیره که خیلی قشنگ و پر قدرته.
چهارمین هک یه هک قشنگ از میسوگیه که میسوگی مهارتهای جالبی توشیاد داره و خود هک هم پرداخت خوبی داره.
آخریشم که یه هک خیلی قشنگه که همه بازیکنای قوی مثل اشنایدر و سوباسا و میسوگی و پییر و... از تیم حریفن و تیم شما فقط کومبرا و گرتیز رو داره.البته بیشتر از همه مراقب اشنایدر باشین چون وختی توپ دستش میرسه یه چیزی به گرتیز میگه و بعدش نئو فایرشوت رو تو دروازتون خالی میکنه.
[attachment=18521]
[attachment=18522]
[attachment=18523]
[attachment=18524]
[attachment=18525]
[attachment=18526]

RE: بازی های هك شده ی‌ كاپتان سوباسا 2 NES - shawn - 2012/12/15 03:09 PM

سلام دوست عزیز اشنایدر من میخواستم ببینم چیکار کنم وقتی هرناندز رو به تیمم اضافه میکنم قدرتش کم و زیاد نشه لولش هر بار فرق میکنه مرسی