پارک انیمه
انیمه شناسی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: انیمه شناسی ! (/thread-23599.html)

RE: انیمه شناسی ! - King Hsn-GH - 2012/12/22 09:37 PM

درسته.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خب میدونم خییلی ضایع بود.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سری بعدی یه چیزی میذارم از آواتار هادی هم حدسش مشکل تر باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - abaneh - 2012/12/22 10:19 PM

هه آره هرچي سختر تاپيك داغترمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمهدي فكنم بايد اين عكسا رو دست كاري كنيممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خب اين عكسو چون پشتش تابلو بود سياه كردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
حالا بگين اين مال كدوم انيمس:
[attachment=18564]

RE: انیمه شناسی ! - nig - 2012/12/22 11:16 PM

این چقدر شبیه اون دختره توی get backers هست. فک کنم اسمش میکیهو کودو یا یه همچین چیزی بود. درسته؟

RE: انیمه شناسی ! - King Hsn-GH - 2012/12/23 08:24 AM

خب درست گفتی نگین.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این همونیه که تو انیمه ی get backers
هست.
اسمشم فکر کنم هیمیکو باشه.نه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - abaneh - 2012/12/23 10:34 AM

بهله بهله آفرين نگين درست گفتي........فكنم ايناي كه ميزاريم خيلي آسوننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه.............
خب بعدي رو نگين بايد بزاره نه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - King Hsn-GH - 2012/12/23 12:18 PM

آره.آسونن.
نگین یه چیز سخت بذار لطفا.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - nig - 2012/12/24 02:38 PM

ببخشید من دیروز نتونستم بیام اینجامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نقل قول: اسمشم فکر کنم هیمیکو باشه

من که حافظه ی درست و حسابی ندارم حتما تو درست میگی.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

من انیمه ی سخت نمی تونم پیدا کنم. شرمنده. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه همه ش آسونه. حالا اینو زود حدس بزنید که من کار دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

[attachment=18608]

RE: انیمه شناسی ! - nig - 2012/12/26 09:32 PM

بچه ها بی خیال اگه کسی نیست جواب بده پس خودتون یه عکس بذارین چون تاپیک خوابیده.(من فکر میکردم عکسم آسون بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)

محتوای مخفی (Click to View)

RE: انیمه شناسی ! - abaneh - 2012/12/26 11:08 PM

خب نگين يه راهنمايي بكن....تا بتونيم حدس بزنيممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....
محتوای مخفی (Click to View)

RE: انیمه شناسی ! - Kazami zambie - 2012/12/26 11:21 PM

از این انیمه خیلی قدیمی هاست؟