بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: کاپیتان سوباسا (/forum-9.html) +---- انجمن: بازی های ویدیویی (/forum-14.html) +---- موضوع: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES (/thread-413.html) |
RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ناتوروزا - 2013/11/23 01:23 PM این استایل متفاوت از هک مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [attachment=26706] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2013/12/02 07:52 PM خب با تشکر از ناتورزا عزیز که این تاپیکو پر رونقتر کرد 2 تا هک جدید گذاشتم که یکیش مال شینگامیه و یکی دیگش هم که مال تیم ژاپنه و شکل شوتها و خیلی چیزها عوض شده.حتمن دانلود کنید... Download RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ناتوروزا - 2013/12/03 09:09 AM این هم هک 2013 نزدیک بود در بره!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
[attachment=27474] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ناتوروزا - 2013/12/07 12:28 PM سلام بر همگی امروز ی هک اوردم اولا هکش ترک هستش دومن که هکرش هم هکر مورد علاقه من جایرو هستش که برا امسال طراحی شده ولی فکر کنم دیگه داره هکهای 2013 تمام میشه و باید برای 2014 و چون جام جهانی نزدیک هستش حتما هکهای جدیدی بی ارتباط با جام جهانی نیست و حتما ی هک در مورد تیم اسپانیا ساخته میشود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این هم از هک مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه [attachment=27749] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Kojiro 021 - 2013/12/12 04:35 PM فقط خواستم تشکر کرده باشم. تاپیک خوب و مفیدیه.ممنون. RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ناتوروزا - 2014/01/05 01:50 PM باز هم برزیل و وباز هم ناتوروزا RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Kojiro 021 - 2014/01/05 06:57 PM آقا منم جوگیر شدم می خوام هک خودمو بزارم. فقط چون اولین هکمه زیاد مسخره نکنید. کاکرو جای سوبا رو تو سائوپائولو گرفته و سوبا رفته نانکاتسو جای کاکرو تو توهو هم اشنایدر رفته.دروازه بان سائو هم هرناندزه. کاکرو دیگه نئوتایگر نداره عوضش فایرشوت و مش شوت(شوت کوئیمبرا)رو بلده ووو جای دریبل قدرتیش هم دریبل سانتاناست.ریزر پاس هم داره. و از اونجایی که نمی تونم پیوست کنم بازم از آپلودر استفاده می کنم. My_Hack.zip RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - cr7cr766 - 2014/01/09 09:31 AM سلام میتیونی اسم بازیکنا رو عوض کنی اگه میتونی برو تو قسمتی که میخوای کد بنویسی و سه بار s کوچک رو بزن تا با بازی مقابل ایران بری بعد اسم بازیکنای ایران که مثلا نوشه no 10 رو بنویسید Ali Dayi یه هرکی دلتون میخواد فقط خواهش میکنم نسخه ی انگلیسی رو استفاده کن تا بشه اسم اونارو خوند ممنون میشم اگه یکی این هکو واسم بکنه RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - ناتوروزا - 2014/01/14 09:32 AM سلام امروز به طور کل اومدم ماهیت کاپیتان سوباسا رو عوض کردم!!!!!!!! و بلایی به سرش اوردم که تا اخر عمر یادش نره هک کامل میوزیک کاپیتان سوباسا و تبدیل اون به توریتلس یا همون لاک پشتهای نینجا تغییر بک گروند بازی که دیگه بازی نی تغییر فرمت فایل و به نام ناتوروزا اضافه کردن ابزار جدید وقتی که که فایل رو تو برنامه ویروچوال انداختین جهت بالا روی کیبورد رو بزنید تا اهنگها شروع به پخش شوند
[attachment=30196] RE: بازی های هك شده ی كاپتان سوباسا 2 NES - Schneider - 2014/01/25 03:59 PM دوستان اینم یه هک جدید که نمیشناسم هکرشو.در مورد سوباسائه و مهارتهاشو خیلی تغییر داده دانلود کنید و حالشو... http://s5.picofile.com/file/8110552834/New_saupaulo.rar.html |