پارک انیمه
انیمه شناسی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: انیمه شناسی ! (/thread-23599.html)

RE: انیمه شناسی ! - Merida - 2014/12/12 11:57 PM

من یه دونه میزارم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خیلی آسونهتصویر: richedit/smileys/YahooIM/95.gif

RE: انیمه شناسی ! - abaneh - 2014/12/12 11:59 PM

من 7-8 قسمت اینو دیدم ..میزارم بقیه بگن هرکی بگه فردا 2 تا اعتبار از مری میگیرم بهش میدمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: انیمه شناسی ! - Merida - 2014/12/13 12:13 AM

(2014/12/12 11:59 PM)'abaneh' نوشته شده توسط:  من 7-8 قسمت اینو دیدم ..میزارم بقیه بگن هرکی بگه فردا 2 تا اعتبار از مری میگیرم بهش میدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منظورت اینکه اعتبارهامو کم می کنی ؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم به ملیوداس می گممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شایدم به کیلوا گفتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - Maia - 2014/12/13 12:17 AM

میشه یکمم راهنمای بوگولین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - !Miss Elsa - 2014/12/13 12:21 AM

نقل قول: میشه یکمم راهنمای بوگولین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه راهنمایی بگولین دیگه تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
پایه دو اعتبار وسط استتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: انیمه شناسی ! - abaneh - 2014/12/13 09:55 AM

(2014/12/13 12:13 AM)'Merida' نوشته شده توسط:  
(2014/12/12 11:59 PM)'abaneh' نوشته شده توسط:  من 7-8 قسمت اینو دیدم ..میزارم بقیه بگن هرکی بگه فردا 2 تا اعتبار از مری میگیرم بهش میدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

منظورت اینکه اعتبارهامو کم می کنی ؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم به ملیوداس می گممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شایدم به کیلوا گفتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

نه خودت میدی به برنده البته اگه کسی بگه !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ملیوداس الان توی جنگه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بچم کیلوا هم با آبجیش رفته سواحل هاوایی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

یه راهنمایی :شخصیت اولش یه مرد دانشمند تقریبا خله تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
24 قسمته و برا سال 2011 توی سایت هم داریم لینکش رو !

RE: انیمه شناسی ! - Maia - 2014/12/13 11:52 AM

ماله انیمه یSteins;Gate هستشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...2اعتبارم کو؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه..عکسه مرده رو روی عکسی که برا انیمه بود دیدم...بگید نه یا کلا زیرش بزنید داداشمو با قیچیش میفرستم براتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - Merida - 2014/12/13 11:58 AM

(2014/12/13 11:52 AM)'Maia' نوشته شده توسط:   ماله انیمه یSteins;Gate هستشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...2اعتبارم کو؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه..عکسه مرده رو روی عکسی که برا انیمه بود دیدم...بگید نه یا کلا زیرش بزنید داداشمو با قیچیش میفرستم براتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

آفرین این انیمه stein gates خیلی انیمه قشنگی موضوعش سفر در زمانه جزو تاپ تن های انیمه  ای از نظر امتیاز دهی هست فکر کنم جزو 5 تای اول باشه اگه اشتباه نکنم .  جدیدا یه سری ازش پخش شده که اپیزود های کوتاه 5 دقیقه ای داره

RE: انیمه شناسی ! - Maia - 2014/12/13 12:05 PM

(2014/12/13 11:58 AM)Merida نوشته شده توسط:  
(2014/12/13 11:52 AM)'Maia' نوشته شده توسط:   ماله انیمه یSteins;Gate هستشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...2اعتبارم کو؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه..عکسه مرده رو روی عکسی که برا انیمه بود دیدم...بگید نه یا کلا زیرش بزنید داداشمو با قیچیش میفرستم براتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

آفرین این انیمه stein gates خیلی انیمه قشنگی موضوعش سفر در زمانه جزو تاپ تن های انیمه  ای از نظر امتیاز دهی هست فکر کنم جزو 5 تای اول باشه اگه اشتباه نکنم .  جدیدا یه سری ازش پخش شده که اپیزود های کوتاه 5 دقیقه ای داره

افرین افرین...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه..اگه انقد خوبه شاید بعدا دیدیمشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه..من نمیتونم عکس بزارم کی میزاره؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - Merida - 2014/12/13 12:10 PM

خوب اینو بگو دوتا عکس گذاشتم خیلی هم آسونه