کلاس دیجیمون شناسی - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: کلاس دیجیمون شناسی (/thread-11865.html) |
RE: کلاس دیجیمون شناسی - digiraiter - 2014/10/17 08:47 AM بچه ها اینقدر بحث نکنید چی درسته چی نه اگر فقط بر اساس انیمه می خواید بحث کنید باشه ولی این دنیا اون قدر بزرگ هست که انگمون تبدیل نفرین شده هم داشته باشه همین جور پیش برید میگید که نوشتن fanfiction هم جرمه دیگه حالا اگر همین داستان ها و تبدیل ها تو سری جدید بیان راحت میشین تو خود انیمه هم همه چی قاطی پاتیه مثلا Gotsumon تو 02 به Monocoromon تبدیل شد ولی تو فصل پنجم فقط رنگش عوض شد، که البته الان تو اکثر بازی ها این لاین اصلیه خب مگه Monocoromon چش بود؟ تبدیل Byomon هم کلا ریخته به هم با Hawkmon قاطی شده پس راجب این مسائل خیلی بحث نکنیم بهتره بعد از طرف دیگه Angemon به طور مستقیم نه ولی به طور غیرمستقیم تبدیل نفرین شده هم داره BlackSeraphimon تو فصل 4 توسط Mericurimon بالاخره همه جنبه ی خوب و بد خودشون رو دارن این دو از هم جدا نیستن و بدون هم معنی ندارن بلکه در تعادل هستن البته همه مثل SkullGreymon تبدیل نفرین شده خوب ندارن خیلی اوقات فقط سیاهشون می کنن میره پی کارش RE: کلاس دیجیمون شناسی - HOSEIN7 - 2014/10/17 12:43 PM (2014/10/17 08:47 AM)digiraiter نوشته شده توسط: بچه ها اینقدر بحث نکنید چی درسته چی نهانقدر همه چی قاطیه معلوم نیس کدوم به کدوم.مثلا تو فصل چهار کندلمون تبدیل شد به ویزاردمون در حالیکه اصلا به هم ربطی ندارن.یا در فصل پنج پیومون تبدیل شدآکوییلامون که شما بهش اشاره کردی.همین طور گوتسومون تبدیل شد به اینسکیمون در فصل چهار و فصل پنج در حالیکه درفصل2 یه چیز دیگه بود.همین طور الکمون در فصل پنج تبدیل شد به بلک گارارامون که هیچ ربطی به هم ندارن.یه مثال دیگه تبدیل دریمگمون به دیگمون در فصل پنج که واقعا این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن اما لایناشونو قاطی کردن.مثال های زیادی هست تغییر کرده.همون بهتر که کلا بحث نکنیم RE: کلاس دیجیمون شناسی - ココル - 2014/10/17 06:58 PM اقا ی سوال مگه اینجا کلاس بحث کردنه؟ب درساتون ادامه بدینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کلاس دیجیمون شناسی - ココル - 2014/10/17 08:37 PM (2014/06/21 07:16 PM)امپریالدرامون نوشته شده توسط: از اون جایی که از دوست عزیزمون که این کلاس رو افتتاح کردن خبری نیست من این کلاس رو به عهده میگیرمخب با اجازه حالا دیگه هستممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ازمنم خبری هس!حالا نمیدونم چجوری بگم ولی مدیریت کلاس ب خودم بر میگرده! RE: کلاس دیجیمون شناسی - digiraiter - 2014/10/17 11:10 PM بالاخره هر تبدیل باید از یه جایی شروع بشه دلیل نمیشه که هر دیجیمون جدیدی که می بینید و تا حالا لاینی نداشته جزو تبدیل های همون دیجیمون نباشه این که Candlemon به Wizardmon تبدیل بشه یا Elecmon به Leomon جالب هم هست ولی Elecmon به BlackGarurumon دیگه از خودشون بود همون بجث نکنیم بهتره دیجیمون خیلی جاهاش لنگ می زنه، من بیشتر به خود مفهومش علاقه دارم RE: کلاس دیجیمون شناسی - ココル - 2014/11/23 09:02 PM نقل قول: متال گریمون ویروسیمن چند تا عکس از این دیجیمون پیدا کردم ببینید خوبند یا نه [attachment=48712] [attachment=48713] [attachment=48714] [attachment=48715] [attachment=48716] RE: کلاس دیجیمون شناسی - Giga Byte - 2014/11/24 05:09 PM تاحالا دقت کردید تو کارتون تاطرف دشمنته قویه ولی تا دوستت میشه ضعیفه؟نه خداییش دقت کردی؟ مثل رقابت کاکرو و سوباسا ومثل لئومون تو فصل اول!!!! RE: کلاس دیجیمون شناسی - Giga Byte - 2014/11/24 05:11 PM (2014/10/17 08:47 AM)'digiraiter' نوشته شده توسط: بچه ها اینقدر بحث نکنید چی درسته چی نه آخ که حرف دل منو زدی! RE: کلاس دیجیمون شناسی - Giga Byte - 2014/11/24 10:23 PM لطفا درمورد دیجیمونهای فرشته ای بیشتر توضیح بدید تا حقشون ادا بشه. RE: کلاس دیجیمون شناسی - Giga Byte - 2015/05/14 05:19 PM من چرا فکر میکنم این عکسایی که شماگذاشتین آشناست؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه انگار اینا همگی اسکرین شات های خودم هست!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم از شبکه ی پویا اسکرین شات های زیادی گرفتم. |