پارک انیمه
انیمه شناسی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: انیمه شناسی ! (/thread-23599.html)

RE: انیمه شناسی ! - !Miss Elsa - 2014/12/26 01:05 AM

نامه ای از دیار باقی؟؟
این هی میگه منم منم اینه ایا؟؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: انیمه شناسی ! - Roya - 2014/12/26 01:12 AM

آفرین درسته مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خیلی انیمه قشنگیه اشک منو هر قسمتش در می آورد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
حالا شما بذار مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - !Miss Elsa - 2014/12/26 01:19 AM

من دنبال عکس انیمه ایم که توش پسر خوشمل دارهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: انیمه شناسی ! - Roya - 2014/12/26 01:22 AM

می خوای من یکی بذارم؟ پسر خوشکل میذارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - Roya - 2014/12/26 01:28 AM

این مال کدوم انیمه است؟ (ببین چه خوشکله مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
آسونه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: انیمه شناسی ! - !Miss Elsa - 2014/12/26 01:31 AM

وای خدا چه نازه چشماااااشووووووتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif
انیمه رو بیخیال ادرس خونش؟؟ کجاس؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

سال انیمه+داستانتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: انیمه شناسی ! - Roya - 2014/12/26 01:37 AM

طراحی کاراکتر این انیمه کلا خیلی قشنگه (ولی داستانش زیاد قوی نیست نمیدونم چرا انیمه هایی که داستان چرت دارن طراحیشون قشنگه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
داستانش در مورد یه دختریه که یه دفعه توی یه کافه ی ناشناخته به هوش میاد و متوجه میشه هیچ خاطره ای از گذشتش نداره بعد یه پسری جلوش ظاهر میشه و میگه من یه پری مردم و این دختره در طی انیمه داره دنبال گذشتش کی گرده (البته شما که عاشقان شیطانی رو دوست داری شاید از این خوشت بیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه )
سال 2013

RE: انیمه شناسی ! - !Miss Elsa - 2014/12/26 01:55 AM

1میگی انیمش چرته
2میگی من که عاشقانه شیطانی دوس دارم ممکنه این انیمه رو هم دوست داشته باشم=عاشقان شیطانی چرته
3=سلیقه من چرته

تمام انیمه های 2013 اینجارو زیرو رو کردم کلمه اولش چیه؟  

RE: انیمه شناسی ! - Roya - 2014/12/26 09:30 AM

نه عزیزم منظورم این نبود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
عاشقان شیطانی موضوع کلیش شبیه اینه منظورم این نبود که چرته. البته این ومپایر نداره...
فکر نمی کنم توی سایت واسه دانلود داشته باشیمش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کل یه کلمست اولشم a داره

RE: انیمه شناسی ! - bita_r - 2014/12/26 10:57 AM

خیلی خیلی اسونه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه السا ندیدیش! حتما ببینش خیلی باحاله من میدونم . انیمه ی فراموشی یا همون  amnesia پسر خوشتیپ هم اسمش شین هست خیلی باحاله من که ازش خوشم میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه