پارک انیمه
فاینال فانتزی یا ناروتو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html)
+--- انجمن: ناروتو (/forum-17.html)
+--- موضوع: فاینال فانتزی یا ناروتو (/thread-10490.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

فاینال فانتزی یا ناروتو - omid237 - 2013/11/19 01:53 PM

کدومو بیشتر دوست داری؟

فاینال فانتزی

نارتو

من که هیچ کدومو ندیدم پس نظری ندارم اما چون خیلی معروفن خاستم بدونم کدوم معروف تره

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - C.Toshiro - 2013/11/19 02:47 PM

من میگم ناروتــــــــــــــــــــــــــــــــــــومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی فاینال فانتزی رو هم دوس دارم

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - #AsAl Lee# - 2013/11/19 02:54 PM

بدون شک فاینال فانتزیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - Uchiha Matin - 2013/11/19 04:00 PM

خب معلومه ناروتو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - ♥MATSUYAMA-KUN♥ - 2013/12/19 09:40 AM

فکر کنم فاینال فانتزی طرفداراش بیشترن
هنوز که رای ها برابرهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - Aisan - 2013/12/22 08:46 PM

من عاشق فاینال فانتزی ام!!
یه انیمه بی مشکل و توپ!!
حالا ف.ف جلو افتاد!

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - majidarts - 2013/12/22 10:22 PM

(2013/11/19 01:53 PM)'omid237' نوشته شده توسط:  کدومو بیشتر دوست داری؟

فاینال فانتزی

نارتو

من که هیچ کدومو ندیدم پس نظری ندارم اما چون خیلی معروفن خاستم بدونم کدوم معروف تره

من که فاینال فنتزی رو دیدم ولی نرو تو نه 

فاینال خوب بود ولی انیمه هایی مثل alchemist , sword خیلی قشنگ ترن

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - shining dream - 2013/12/22 10:39 PM

ناروتو بهترینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - Uchiha shady - 2013/12/23 12:26 AM

فقط و فقط فاینال فانتزی رو عشقتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif

RE: فاینال فانتزی یا ناروتو - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2013/12/30 08:00 PM

منم به ناروتو رای میدم!