پارک انیمه
اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+--- موضوع: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ (/thread-15289.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - sabasrji - 2014/09/02 05:50 PM

سلامممممممممم دوستان.
اگر قرار بود هنر  رزمی از شمشیر زنی تا تیراندازی و  تیر کمان و  .... یاد بگیری 
استادت دوست داری کی باشه؟
کلود؟
ناروتو؟
و.............
انتخاب با خودتون.؟؟؟؟؟؟؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - Princess Fire - 2014/09/02 05:58 PM

معلومه که مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهناروتوتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif ولی بعدشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه کلودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - Maia - 2014/09/02 06:00 PM

کلود....اخی من شمشیر خیلی دوس دارم...

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - sabasrji - 2014/09/02 06:20 PM

ممممممممممم منم کلود با ناروتو رو تایید می کنم.به غیر از کلود کدوم شمشیر زن رو دوس داری؟

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - ♥animpark princess♥ - 2014/09/02 06:48 PM

1.کلود
2.لیوناردو

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - !Melody - 2014/09/02 07:40 PM

شمشیر زنی:کاندا
تیر اندازی:کسی رو نمیشناسنم کی هست؟
آهان پیدا کردم ژنرال کراس مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - Michiru - 2014/09/02 07:53 PM

من دوس داشتم ناروتو استادم باشه !!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - sabasrji - 2014/09/02 07:56 PM

تا این جا که ناروتو بیشتر بودهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - *یاسمین* - 2015/02/25 08:27 PM

کلود و لایتنیگ، کاداج، سفیروث، زاک،ولی در کل دوست دارم خودم از اونا قدر تر باشمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: اگه قرار بود برد هنر زرمی یاد بگیری ،دوست داشتی استادت کی باشه؟ - SAO - 2015/02/25 10:32 PM

1-کيريتومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2-آسونامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
3-کلودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه