نبرد قدرتمند ترین ها - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: نبرد قدرتمند ترین ها (/thread-17366.html) |
نبرد قدرتمند ترین ها - (Mohammad) - 2015/02/07 01:26 AM اینم یه نبرد خیلی توپ انتخاب بینشون سخته سرافیمون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه آمنیمون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
RE: نبرد قدرتمند ترین ها - (Mohammad) - 2015/02/07 01:28 AM انتخاب سخته ولی از اونجایی که سرافیمون توی digimon the movie سریع شوت شد ، ولی امنیمون تو همون فیلم ، 5 میلیون دیجیمون درجه مگا رو یجا منفجر کرد. به نظر من امنیمون . کی میتونه 5 میلیون دیجیمون درجه مگا رو سریع داغون کنه ؟ RE: نبرد قدرتمند ترین ها - matilda_a - 2015/02/07 07:34 PM (2015/02/07 01:28 AM)(Digimon) نوشته شده توسط: انتخاب سخته منم میگم امگامون چون درجشن مگا2 هستش. ولی سرافیمون درجشن مگاست شاید اگه سرافیمون هم چندتا دیجیمون درجه مگا رو میکشت بهش رای میدادممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: نبرد قدرتمند ترین ها - ココル - 2015/02/07 07:43 PM اومگامون،چون که اومگامون از ترکیب دو تا دیجیمون سطح مگا درست شده بدون شک قوی ترهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: نبرد قدرتمند ترین ها - Giga Byte - 2015/02/09 03:13 PM ولی من میگم سرافیمون.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بچه ها،درحیطه ی همون چهار دیجیمون نظر بدید. به این علت سرافیمون قویتره که:اولا از فیلم معلومه،درحالی که امیدها رفتند،این دیجیمون تلدیل میشه. دوما کمتر جایی هست که ببینیم این دیجیمون شکست خورده. دلیل سوم برتری سرافیمون:قویترین دیجیمون از نوع واکسنه. چهارم:مثل آمونیومون دیجیمون پولادینه. پنجم:چند تا قدرت داره(کلا دیجیمونها ی فرشته ای مرتبه ی جداگانه دارند.آنجمون با درجه اولترایی ها برابری میکرد.هولی آنجمون با درجه مگایی ها برابری میکرد و بدون اون،شکست پیدمون غیر ممکن بود،سرافیمون هم با درجه ی مگا دو یی ها برابری میکنه.کلا اگه انیمه هم ببینید،متوجه ی حرفم میشید.) ششم:تو بازیش هم سرافیمون خیلی سخت اکسپرینسش پر میشه و خیلی سخت بدست میاد.اونایی که بازی دیجیمون ۳ رو کردند،به صدق حرفم پی میبرند. RE: نبرد قدرتمند ترین ها - (Mohammad) - 2015/02/09 07:42 PM اون سرافیمون اصلا نمیتونست که 5 میلیون دیجیمون مگا رو از بین ببره و اینکه امنیمون حتی به نظر من از امپریالدرامون پالادین مود هم قوی تر هست ، بدلیل اینکه حمله هاش زیاد تر و قوی تره . والا نظر شما استاد ، محترمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من نظرمو تا اینجای دیجیمون که دیدم گفتم ، ولی شما همشو دیدین پس یه چیزی میدونین مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: نبرد قدرتمند ترین ها - Giga Byte - 2015/02/09 10:12 PM درسته.ولی سرافیمون که مثل آمونیومون که تو اون شرایط قرار نگرفته بود! اگه قرار میگرفت حتما به مراتب بهتر نابود میکرد. اختیار دارین استاد.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: نبرد قدرتمند ترین ها - vafa... - 2015/03/22 04:45 AM خب اینکه پرسیدن نداره معلومه omnimon RE: نبرد قدرتمند ترین ها - Giga Byte - 2015/05/12 05:19 PM (2015/02/09 07:42 PM)(Digimon) نوشته شده توسط: اون سرافیمون اصلا نمیتونست که 5 میلیون دیجیمون مگا رو از بین ببره5میلیون درجه ی مگارو از کجا آوردی؟ اونا همگی تصویر تکثیری بودن! |