نبرد بسیار مرگبار - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: نبرد بسیار مرگبار (/thread-18809.html) |
نبرد بسیار مرگبار - Giga Byte - 2015/05/09 09:53 PM خوب کدومشون قویتره؟(بادلیل) 1. دومینیمون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 2.پیدمون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 3.اوفانیومون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: نبرد بسیار مرگبار - zhou yu - 2015/05/09 10:45 PM به نظر من دومینیمون.چون از نظر من قدرت سرافیمون اندازه هولی انجمونه یا یکم بیشتره و هولی انجمون هم پیدمون رو شکست داد. RE: نبرد بسیار مرگبار - Giga Byte - 2015/05/09 11:02 PM خوب بذارید من خودم تحلیل کنم: 1.دومینیمون تبدیل بعدی هولی آنجمون هست.همچنین تبدیل موازی سرافیمون.ولی از سرافیمون کمی ضعیف تره.(دلیلش اینه که تبدیل بعدی خیلی قویتری داره.) از حمله هاش میشه به نور انفجاری اشاره کرد. همچنین دومینیمون مجهز به یه شمشیر و دوسپر محکم هست که ارتقا یافته ی سپر و شمشیر هولی آنجمونه و قابلیت نبرد تن به تن رو به دومینیمون میده. 2.پیدمون تبدیل بعدی فانتامون هست.قدرت های خیلی متنوعی داره.ولی قدرت اصلیش شمشیر مرگبار هست که اونو پرتاب میکنه. ولی تو نبرد تن به تن خیلی ضعیفه.بطوری که از هولی آنجمون شکست خورد. 3.اوفانیومون تبدیل بعدی آنجوومون و دیجیمون پولادی - فرشته ایه. از حملاتش میشه به نیزه ی بهشت و کریستال های الهی اشاره کرد. همچنین اوفانیومون نوری داره که خیره کننده است و ویروس هارو خشک میکنه. و به علاوه دارای نیزه و یک سپر در دست چپ هست که امکان نبرد تن به تن رو به او میدهد.همچنین زره اوفانیومون از زره دومینیمون قویتره ولی سپرش از سپر دومینیمون ضعیف تره. باتوجه به این ها من به خاطر سلیقه ام ،به دومینیمون رای میدم.گرچه قدرت دومینیمون و اوفانیومون کاملا برابر هست. RE: نبرد بسیار مرگبار - Giga Byte - 2015/05/10 03:29 PM ولی تبدیل بعدی اوفانیومون هم قوی هست.اسمش سی اوفانیومون هست. RE: نبرد بسیار مرگبار - matilda_a - 2015/05/12 03:19 PM دومینیمون وقتی هولی انجمون که دوتا تبدیل قبلیشه میتونه از پس بیدمون بر بیاد پس در این درجه از پس اوفانیمون هم بر میاد. RE: نبرد بسیار مرگبار - Giga Byte - 2015/05/12 03:22 PM (2015/05/12 03:19 PM)matilda_a نوشته شده توسط: دومینیمون وقتی هولی انجمون که دوتا تبدیل قبلیشه میتونه از پس بیدمون بر بیاد پس در این درجه از پس اوفانیمون هم بر میاد.خوب هولی آنجمون درجه ی قبلی دومینیمون هست و دومینیمون به راحتی پیدمون رو شکست میده. مسابقه بین دومینیمون با اوفانیومون هست. تبدیل بعدی دومینیمون کلاویس آنجمون هست که اون از همه قویتره. RE: نبرد بسیار مرگبار - bahar_f - 2015/05/12 10:24 PM منم میگم دومینیمون درسته تقریبا قدرت های دومینیمون و اوفانیمون برابره اما اصولا تو دیجیمون همیشه قدرت انجمون با درجه بزرگسال برابر با چو شینکای انجوومونه و از اونجایی که دومینیمون و اوفانیمون تبدیل های بعدی همین دو تا دیجیمونن من رای رو به دومینیمون میدم. RE: نبرد بسیار مرگبار - Giga Byte - 2015/05/13 10:58 AM (2015/05/12 10:24 PM)bahar_f نوشته شده توسط: منم میگم دومینیمونوبه علاوه دومینیمون سریع تر از اوفانیومون حرکت میکنه وبیشر حالت دفاعی به خودش میگیره. دومینیمون از لحاظ حالت حمله شبیه پرنس پالیمون عمل میکنه. |