از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیگر انیمه های محبوب (/forum-88.html) +---- انجمن: شکارچی x شکارچی - Hunter X Hunter (/forum-364.html) +---- موضوع: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد (/thread-18984.html) |
از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - Merida - 2015/05/16 07:14 PM از كدوم عضو خانواده زولديك بيشتر از همه بدتون مياد RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - abaneh - 2015/05/16 07:34 PM این اسماشون برای راحتی کار Killua Zaoldyeck Illumi Zaoldyeck Kalluto Zaoldyeck Kikyo Zaoldyeck Miluki Zaoldyeck Silva Zaoldyeck Zeno Zaoldyeck من خودم از میلوکی بدم میاد شدید RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - nafas2 - 2015/06/08 12:45 AM من از ایلومی بدم میاد RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - Rayan - 2015/06/15 12:07 PM از ایلومی و اون چشمای مسخرش متنفرمچ طور ب خودش جرئت داد اونطوری در قسمت 20 با کیلوا حرف بزنه و اونجور آزارش بده؟؟؟؟خیلی ازش بدم میاد... RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - abaneh - 2015/06/15 12:26 PM به غیر از ایلومی ، مادر خانواده هم خیلی رو اعصابه ! RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - Arararagi - 2015/06/16 04:35 PM از مادرشونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خیلی آزار دهندستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و خیلی هم از میلوکی بدم میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - ×Freak× - 2015/08/13 08:11 PM مامانشون خیلی زایس!!! اصلا انگار چشم ندارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Spoiler (Click to View) RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - Merida - 2015/08/13 08:29 PM (2015/08/13 08:11 PM)I.A.A.A نوشته شده توسط: مامانشون خیلی زایس!!! واااااااااااااااااااایییییییییییییییی کجا خوبه ایلومیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - Rayan - 2015/08/13 08:54 PM از ایلومی خوشت اومد؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ای به خشکی شانسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اون رفتارش با کیلوا مشکلی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیلوا چیزی از اون ماجرا یاد گرفت؟؟؟؟میشه ذکر کنی مثلا چ چیز هایی؟؟؟؟اینکه هیچ دوستی نداشته باشه؟اینکه فقط به دستورات ایلومی و پدرش گوش بده؟؟؟اینکه به زندگی کسالت بار قاتل بودنش ادامه بده؟؟؟اینکه با گون دوست نشه؟؟؟ جدا اینها چیز هایی بودند که کیلوا یاد گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من اگه یکی از کاراکتر های هانتر x هانتر بودم، و شاهد چنین رفتاری بودم، حتما به خاطر این رفتار ایلومی چنون درسی بهش میدادم که دیگه جرئت نزدیک شدن به کیلوا رو نداشته باشه...... RE: از كدوم عضو خانواده zoldyckبيشتر از همه بدتون مياد - ×Freak× - 2015/08/13 09:07 PM (2015/08/13 08:54 PM)'Hisoka' نوشته شده توسط: از ایلومی خوشت اومد؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بله من خوشم اومد!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من یک هوادار هزار آتیشه کیلوا ام... کیلوا چجوری ب آزمون هانتر اومد؟ باموافقت خانوادش؟ نه!ب صورت مخفیانه! که تو فاز آخر با ایلومی روبرو شد... ایلومی خاست کیلوا رو تحت(تهت؟) تسلط خودش بگیره... کیلوا همین چیز هایی رو ک تو میگی رو ب کیلوا گفت... کیلوا ب فکر فرو رفت!ب خیلی چیزا فکر کرد..همینجور بیخیال نگفت باشه امر دیگ ای نی؟ ایلومی یه سری واقعیت ها رو ب کیلوا یاد آوری کرد... کیلوا ب خونشون برگشت... ک بعد باقی ماجرا اتفاق افتاد...ک یادتون هست... کیلوا بعد با اومدن گون زندگی جدیدی رو شروع کرد... ب نظر من کیلوا این رو مدیون ایلومی عه! Any Thing Els? |