بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیگر انیمه های محبوب (/forum-88.html) +---- انجمن: انیمههای غیرمحبوب (/forum-391.html) +----- انجمن: دورارارا - Durarara (/forum-406.html) +----- موضوع: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara (/thread-19657.html) صفحهها: 1 2 |
بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - Merida - 2015/06/15 11:04 PM اینجا راجع به ایزایا صجبت کنین مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ا موارد اسپویل دار لطفا در تگ اسپویل گذاشته شود ====================================================================== خب از اونجایی که این جا در مورد ایزایا صحبت می کنیم منم داشتم دورارارا می خوندممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه سوالهایی واسم پیش اومد گفتم نظر شما رو بپرسممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 1- به نظر شما ایزایا احساس تنهایی می کنه؟ 2- ایزایا همیشه می گه ادم ها رو دوست داره ، به نظرتون خودشو و چی میبینه؟ 3- ایزایا خودش و دوست داره؟ 4- اگه کسی بخواد با ایزایا دوست بشه چی کار می کنه؟ 5 اگه کسی بخواد عوضش کنه چی؟ 6 - بزرگترین ترس ایزایا چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - !Miss Elsa - 2015/07/04 01:28 AM جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ داداش ایزی تکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Spoiler (Click to View) اخه شیزو رو خیلی اذیت میکنه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بنظرم کسی نباید بش اعتماد کنه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - kiana hatone - 2015/07/12 03:20 PM خيلى باحال و مردم ازاره. دوسش دارم. RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - yasaman_k - 2015/07/18 03:51 PM دلال اطلاعاتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من فقط صداشو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شیوه بازی کردنشو دوست ندارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خیلی هم شبیه نی قلیونهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - shin - 2015/07/18 03:52 PM ادم خطرناکیه مریضه یه دیوونه ی واقعیه سادیسم داره ولی خیلی جیگرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - Merida - 2016/02/17 02:05 PM تا اونجایی که فهمیدم ایزایا یهویی قاط میزنه و از این رو به اون رو میشه دوست دارم بیشتر در مورد بچگیش بدونم دورارارا ایکس تو تن خلاصه شد اگه می خواین با خباثت این بشر بیشتر اشنا بشین جلد 9 دورارارا رو بخونینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - Merida - 2016/02/17 03:20 PM خب از اونجایی که این جا در مورد ایزایا صحبت می کنیم منم داشتم دورارارا می خوندممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه سوالهایی واسم پیش اومد گفتم نظر شما رو بپرسممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه 1- به نظر شما ایزایا احساس تنهایی می کنه؟ 2- ایزایا همیشه می گه ادم ها رو دوست داره ، به نظرتون خودشو و چی میبینه؟ 3- ایزایا خودش و دوست داره؟ 4- اگه کسی بخواد با ایزایا دوست بشه ایزایا چی کار می کنه؟ 5 اگه کسی بخواد عوضش کنه چی؟ 6 - بزرگترین ترس ایزایا چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - aiso - 2016/02/17 03:49 PM هلو هلومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خطراسپویل محتوای مخفی (Click to View) RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - Merida - 2016/02/17 04:08 PM ننه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تغییر ایزایا رو میدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منظورم از این سوال این بود: 4- اگه کسی بخواد با ایزایا دوست بشه چی کار می کنه؟ یعنی اگه کسی بخواد با ایزایا دوست بشه ، ایزایا چه واکنشی نشون میده؟ به نظر من ایزایا یه مرزی بین خودش و بقیه داره ... میزاره بقیه بهش نزدیک بشن ولی اون دیوار همیشه هست پس فکر نکنم درنهایت کسی بتونه با ایزایا دوست بشه RE: بحث و تبادل نظر راجع به ایزایا انیمه دورارارا Durarara - aiso - 2016/02/17 04:16 PM (2016/02/17 04:08 PM)Merida نوشته شده توسط: ننه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تغییر ایزایا رو میدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهآهان خوب زیر دیپلم سوال بپرس من هنوز سیکل هم نگرفتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه منم فکر نمیکنم به بگیم" دوست" چون ایزایایی که من دیدم هر لحظه ممکنه اگه کسی به نفعش کار نکنه ولش کنه.مثلا شینرا هم دوست ایزایا حساب میشه ولی باز ایزایا خیلی چیز هارو بهش نمیده و فقط وقتی لازمش داره باهاش دوستهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شاید فکر میکنه ممکنه با دوست شدن با کسی ضربه بخوره همونطور که میبینه چجوری میتونه با همین دوستی ها به بقیه ضربه بزنه نو ادیتورمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |