خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: ناروتو (/forum-17.html) +--- موضوع: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو (/thread-21167.html) صفحهها: 1 2 |
خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - زاواره - 2015/07/30 08:22 PM سلام وقتی ناروتو اولین بار میناتو هوکاگه چهارم رو می بینه و می فهمه میناتو پدرشه یه مشت محکم میزنه تو شکم میناتو و باگریه میگه چرا این همه سال رهاش کردن؟ واکنش شما به این حرکت ناروتو چی بود؟ RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - زاواره - 2015/08/01 09:56 PM یه حس دوگانه داشتم هم ناراحتی هم خوشحالی RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - abaneh - 2015/08/01 10:02 PM دلم برای ناروتو کباب شد ،اولین بار بود ناروتو احساسش و درمورد پدرش بیان میکرد . تاثیرگذار بود برام ناروتو یهو احساساتش فوران کرد واقعا گریه اور بود !!!!!!! RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - negar9 - 2015/08/01 11:31 PM من زیاد دقت نکردم بیشتر خندم گرفت-_-تازه حقش بود:/ به نظرم بجای زدنش باید باهاش حرف میزد-_- RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - سیما - 2015/08/02 06:31 AM امممم خب به نظرم نباید اونطوری میکرد باباش برای نجات دهکده ووخود اون مجبور شد بمیرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه واکنش من=مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تو ی ذهن=این پسره دیوانست باور کنید RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - Arararagi - 2015/08/02 09:24 AM (2015/08/02 06:31 AM)سیما نوشته شده توسط: اممممدقيقا منم همين حس بهم دست دادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - tired - 2015/08/09 12:31 PM خب من بیشتر نگان این بودم که ببینم قراره چه بلایی سر پین بودم و از یک طرفم گفتم هیناتا حتما مرده و کلی شاد بودم؟:/ برای همین سر این حرکت ناروتو دیگه مخم دود کردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی تو ذهنم گفتم پسرهی دیوونه باباتو داری میبینی باید بغلش کنی-_-ابله-_- اسپویل (Click to View) RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - Soul - 2016/07/14 12:37 AM من داشتم بلند داد میزدم ناروتــــــو بُــکــشـِـــــش RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - Neron999 - 2016/07/14 12:42 AM واکنش من:چه جالبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهولی بیچاره خودش نخواسته که مجبور بوده:/ RE: خطر اسپویل-اولین دیدار میناتو وناروتو - ODESA - 2016/07/15 03:14 PM تو اون لحظه از ناروتو بدم اومد ولی بعد از حرفایی که زد یکم دلم براش سوخت ولی طوری حرف میزد که انگار میناتو عمدا ولش کرده رفته درحالی که خودشو واسه بچش و زنش فدا کرد ! |