ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم (/thread-23290.html) |
ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - shizuko yagami - 2016/02/26 10:17 AM از عنوان معلومه دیگه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من نتیجه میگیرم ژاپنی ها خیلی خیال پرداز و البته منحرفن....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه والبته نتیجه میگیرم میشه باگرافیک وموضوع خوب اهداف خودت رو به بیننده تحمیل کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Hyori Ackerman - 2016/02/26 01:44 PM بستگی داره چه نوع انیمه ای تماشا می کنید.... من حمله به تایتان رو که دیدم واقعا متحول شدم.خیلی انیمه محشریه و همین طور حماسی.چون همه شخصیت ها سرسختانه به دنبال رسیدن به اهدافشون بودند من هم سرسختی و تلاش رو از اونها یاد گرفتم.میکاسا دلبستگی کمی به دنیا داشت و این باعث شد من هم به جورایی کمتر به ابین دنیا تکیه کنم. RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - aika_chan - 2016/02/26 02:59 PM خب من با دیدن انیمه مهمانی جنازه فهمیدم که کمتر از این انیمه ها نگاه کنم چون دارم دیوانه میشم به طور مثال دیشب برای کوبیدن سیب زمینی ها حسی بهم دست داد که اینا گوشت انسانه و محکم شروع به له کردنشون کردم و بلند بلند میخندیدم ولی الان حالم از دیشب بهتره و فقط ظرف ماست رو مثل ظرف خون دیدم و سر کشیدم RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Anna Bolena - 2016/02/26 03:20 PM هیچ نتیجه ای نمیشه گرفت فقط وقت ادم تلف میشه اخرشون هم مثل هم تموم میشه RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Miikasa Ackerman - 2016/02/26 04:05 PM بستگی به نوع انیمه داره مثلا ژانر های اکشن بیشتر در مورد هدف و سرسختیه،انیمه ها نتیجه های متفاوتی دارن RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Kradness - 2016/02/27 05:51 PM نتیجه... ما خوشمون میاد ببینیم به نتیجه کاری نداریم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی یه نتیجه هست : ژاپنی ها قوه تخیلشون بالاست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Geena - 2016/04/20 01:27 AM اینکه ژاپنی هاقوه تخیل بالایی دارن شکی درش نیس.اما هرکدوم از ماهم میتونیم همچین تخیلاتی داشته باشیم فقط کافیه بخواییم....نتیجه ای ک من میگیرم اینه ک انیمه ها میتونن رویاهایی رو در ما بوجود بیارن...البته جز رویا چیز دیگه ای گیرمون نمیاد مطمئن باشید... RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - badri - 2016/04/22 10:22 AM نتیجه می گیریم خون اشام ها گشنه تر افریقایی ها هستن RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - ciel phantomhive - 2016/04/22 12:03 PM خوب بستگی داره. ژانر های مختلف چیز های مختلفی داره. RE: ما از دیدن انیمه ها چه نتیجه ای میگیریم - Evil - 2016/04/22 01:52 PM بستگی به ژانرش داره گاهی ی انیمه میتونه پشتکار ادمو زیاد کنی ولی گاهی هم میتونه اعصابشو خورد کنه |