پارک انیمه
تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html)
+--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html)
+---- انجمن: سرگرمی و تست انیمه‌ای (/forum-403.html)
+---- موضوع: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) (/thread-24864.html)

صفحه‌ها: 1 2

تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Emma Hunter - 2016/07/04 05:08 PM

https://www.quotev.com/quiz/3667953/Maid-sama-Which-of-the-Idiot-Trio-are-you

ترجمه:
محتوای مخفی (Click to View)

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Emma Hunter - 2016/07/04 05:10 PM

خخخ اون مو زرده خشنه خخخخ خیلی دوستش دارم

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Soul - 2016/07/04 05:20 PM

(2016/07/04 05:10 PM)Raph نوشته شده توسط:  خخخ اون مو زرده خشنه خخخخ خیلی دوستش دارم

هوم بد نبود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Princess-Sun - 2016/07/04 07:00 PM

خخخ ای جانم من شیرویان شدم تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
اون مو زرده تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif میدوستمش

Shiroyan
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
You're the strong, hot-headed leader of the Idiot Trio!

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Diana2 - 2016/07/04 10:54 PM

من شدمlkkun خوش باحالتون مال من از همه بد ترهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/26.gif

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - میترا - 2016/07/06 01:34 PM

من شیرویان شدو هورااتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - princess.s - 2016/07/10 11:25 AM

Maid-sama! Which of the Idiot Trio are you?
moonlight ray
Shiroyan

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - Black butler - 2017/09/05 07:16 PM

(2016/07/10 11:25 AM)princess.s نوشته شده توسط:  
Maid-sama! Which of the Idiot Trio are you?
Shiroyan
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - cheryl - 2020/03/15 02:18 PM

Kurotatsuتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/17.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/17.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/17.gif

RE: تست:شما کدوم کله پوک هستید؟(نماینده کلاس ما پیشخدمته) - fatacchi - 2020/03/20 06:23 AM

Kurotatsu