با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ (/thread-26774.html) صفحهها: 1 2 |
با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Loobia - 2016/10/04 05:56 PM عنوان واضحه. کدوم انیمه وقتی برات لو رفت اشکت رو درآورد. . . . . . . خب شروع کنیم... RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Ai Mikaze - 2016/10/04 06:01 PM اسپویل انیمه ی Orange خیلی بد بود من برا همین اصن انیمشو ندیدم دیگه-___- RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - ❤Ereɴ Yeαɢer❤ - 2016/11/24 01:20 PM اسپویل انیمه حمله به غولهامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خیلی ناراحت شدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Sherlock Holmes - 2016/11/24 04:08 PM اووووفوقتی داشتم قسمت 6 یا 7 دفترچه مرگو میدیدم ، بعد فهمیدم توی قسمت 25 ال میمیره :/ اصن نابود شدم :/ RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Ryoma - 2017/01/03 08:37 AM اسپویل انیمه ی آکامه گایکل وقتی فهمیدم لابوک میمیره . البته اشکم در نیومد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه عصبی هم نشدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه فقط بد بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Black butler - 2017/09/06 03:37 PM انیمه دروغ تو در آوریییل RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - Hyori Ackerman - 2018/09/19 11:10 PM حمله به تایتان مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه توصیه میکنم کلا سراغ اسپویل نرین انیمه رو ببینین همون لحظه حالتون گرفته بشه نه اینکه از قبل بدونین مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - cheryl - 2019/09/17 12:01 PM من با اسپویل انیمه ی قلب های پاندورا گریم گرفت توی یه تاپیک که درباره ی پاندورا هارتس بود همینجا توی پارک انیمه RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - kaneky ken - 2019/10/15 07:21 PM انیمه حمله به غول ها RE: با اسپویل کدوم انیمه گریه ات گرفت؟ - shizuko yagami - 2020/05/28 08:51 PM اسپویل نبود خود انیمه رو قبلا دیده بودم ماجرا و نقدش رو یه بار دیگه خوندم و فقط اشک ریختم مدفن کرم های شب تاب مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |