کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ (/thread-4066.html) |
کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - ken shiro - 2012/06/09 11:00 PM به نظر شما در انیمه ی دیجیمون کدوم قدرت از همه قویتر بود؟؟ به نظر من قدرت wargreymon خیلی قوی بود(اسمش یادم نیست ولی همون گوی آتشیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ) البته قبول دارم قویترین نبود ولی جالب بود. RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - jex - 2012/06/15 05:15 PM من اسم قدرت ها رو نمی دونم اما قدرت متال گریمون از همه با حال تر. RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - digiraiter - 2012/07/13 05:11 AM اگه بگیم به دیجمون های خوب قدرت امپریادوامون حالت جنگ از همه بیشتره گرچه برترین قدرت در تمام سری های دیجیمون اتحاده RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - farshad - 2012/10/06 09:20 PM من چون ديجيمون كارتي بازي ميكنم از ويمون veemon خوشم مياد . با كله حمله ميكنه . كاراكترش يه جور خرگوشه . من خيلي طرفدارشم . تو اينا هم خب قويترين زياد داريم . مثلا حالت اخر آگومون . گيگامتال گريمون فكر كنم اسمش اين باشه .
RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - Kurama - 2012/10/06 09:37 PM آخرین حالت شوالیه ایه آگومون shine greymon burst mode هست واقعا قویه shine hammeresh قویه RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - digiraiter - 2012/10/09 04:17 AM دیجیمون کارتی بازی می کنی؟ من که تا حالا یه همچین بازی ای ندیدم RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - Kurama - 2012/10/09 02:02 PM آره هستش خیلی هم باحاله.... RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - digiraiter - 2012/10/09 03:51 PM باید با کارت تو خیابون بازی کرد یا می شه آنلاین هم کار کرد RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - Kurama - 2012/10/09 04:54 PM خیابون دیه چیه؟اصلا خیابون نداریم تو بازی کارتی تازه دارین بحثو منحرف میکنین دیه تمومه راجب قدرتا بگیئ RE: کدوم قدرت در انیمه ی دیجیمون؟ - زاواره - 2012/12/04 11:59 PM برترین قدرت ها دردیجیمون ها دردستان گریمون،گارارامون وآنگمون بود{البته تو دیجیمونای خوب}.توفیلم دیجیمون نشون میده وقتی آنگمون با اون دیجیمون ویروس زده مبارزه میکنه چقدر قدرتمندانه عمل میکنه.تو دیجیمونای منفی هم ایتیمون خیلی مخوف بود.ترکیب گریمون وگارارامون هم باهم خیلی خفن بود.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |