یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! (/thread-482.html) |
یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - Carrow - 2010/10/09 11:36 PM در راستای امر پسندیده و خطیر ازدواج مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خواستم یه سایت به شما معرفی کنم که در این راستا کمکتون کنه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شما به این سایت میرید http://www.myfconline.com/index.php و توش عضو میشین. اونوقت یه کد فعال سازی به ایمیلتون میاد (ممکنه بره توی پوشه اسپم) با استفاده از اون لاگین میکنید و دنبال همسر مناسبتون میگریدن. بعد عکس همسرتون رو بزارین اینجا بقیه هم ببینن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - Carrow - 2010/10/09 11:41 PM اینم همسر من. احترام بگذارید.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه چند دقیقه پیش ازدواج کردیم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه [attachment=2580] RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - farshad - 2010/10/10 01:19 AM اينم عكس همسر عزيز و دوست داشتنی من فوجيساوا : احترام بگذاريد ، من همين چند دقيقه پيش باهاش ازدواج كردم . [attachment=2586] RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - احمد - 2010/10/10 10:43 AM فرشاد مواظب باش ماتسویاما نیاد حالت بگیره! RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - farshad - 2010/10/10 11:27 AM ديه كاری از دستش بر نمياد . تموم شد رفت و تا بخواد پيدام كنه كلی طول ميكشه ! RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - Icchi - 2010/10/10 04:07 PM مبارک باشه منم با سی سی ازدواج کردم.(دیشب ولی عکسش رو فعلا ندارم بزارم) RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - farshad - 2010/10/10 07:46 PM اينجا بعضی ها رو نداره منظورم سايته ! من خودم ساختمش و آواتارشو گذاشتم. تو اين سايت شما حتی ميتونيد سر شاخه یمورد نظر رو كه نداره بسازيد و بعدش كاراكتر مورد نظر با آواتار مخصوص درست كنيد و بعد باهاش ازدواج كنيد . من برای عكس گرفتن از snag it استفاده كردم چون نميدونستم چطوری عكسه مياد روی سايت انيمه پارك . RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - Pepe - 2010/10/10 08:21 PM اینم همسر آینده ی من مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه [attachment=2590] RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - Icchi - 2010/10/10 08:23 PM فرزاد بگو استغفرالله.آدم با هر کسی که ازدواج نمیکنه.خوبه میخواستی بری حوز ها(خودت انیمه رو دیدی که) RE: یک همسر انیمه ای انتخاب کنید ! - farshad - 2010/10/10 10:00 PM اين سايت ميتونيد چند تا بكيری من خودم 2 گرفتم يه سينمايي كه انيمه اي ! |