یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +--- موضوع: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! (/thread-9829.html) |
یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - pop star keira - 2013/09/19 10:49 AM سلام هرکدومتون یه جمله ی قشنگ درباره ی انیمه یا انیمه های مورد علاقتون یا کاراکتر مورد علاقتون بگین...... فرق نمیکنه چه میخواین فارسی بنویسین چه انگلیسی و هر زبونه دیگه فقط اگه به زبونه دیگه ای مینویسین معنیشو بگین..... RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - mahmood-hitler - 2013/09/19 11:43 AM chi begam az robo bonie RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - losi love - 2013/09/22 02:48 PM من عاشق لیوایم و دوست داشتم یه روز ببینمش من عاشقشم فقط می تونم همین رو بگممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ILOVE YOU RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - naruto106 - 2013/09/22 02:51 PM منم عاشق ناروتو ام میتونم بهش بگم : watashi wa kimi o tsuki daمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من تو رو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - C.Toshiro - 2013/09/22 03:15 PM به گارا،نجی،ساسوکه،ایتاچی،ناروتو میگممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه i LoVe YoU دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - Selena Gomez - 2013/09/22 04:54 PM من عاشق انگیری برد و باب اسفنجیم i lov yo bab esfanji va angri berds دوست دارم باب اسفنجی و انگری بردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - hadiseh - 2013/09/22 06:35 PM i wish he could be real.... کاش میتونست واقعی باشه... there are some people in animes that you can never find someone like them in the real world, just because they are not created to be real کسانی تو انیمه ها وجود دارن که هیچوقت نمیتونی یکی مثل اونا رو تو دنیای واقعی پیدا کنی، فقط به خاطر این که اونا برای واقعی بودن ساخته نشدن take it easy! maybe they are nit real, but you are! سخت نگیر! شاید اونا واقعی نباشن، تو که هستی! don't you think so? اینطور فکر نمیکنی؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - (Mohammad) - 2013/09/22 07:06 PM فقط دیجیمون تو بهترین انیمه ژاپنی هستی RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - tired - 2013/10/08 02:15 PM اگه میشد فقط یک بار تو رو ببیینم این رو بدان که دیگه ولت نمی کردم دیسکو بار مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: یه جمله درباره ی انیمه یا انیمه ی مورد علاقتون ویا کاراکتر مورد علاقتون بنویسین..!! - shadow - 2013/10/13 03:53 PM اگه میشد فقط برای یه لحضه ببینمت شدو دیگه هیچ وقت نمیزاشتم بری من واقعا عاشقت هستممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |