زمان کنونی: 2024/11/05, 07:52 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/05, 07:52 PM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آخرین سینمایی ناروتو Naruto The last

نویسنده پیام
makan parsi
فرمانده خونین و سرباز گمنام پارک

اعتبار: 430.0
ارسال: #11
RE: آخرین سینمایی ناروتو Naruto The last
(2015/09/19 12:40 AM)'an Uchiha' نوشته شده توسط:  
(2015/01/29 11:39 PM)'makan parsi' نوشته شده توسط:  
(2015/01/29 10:47 PM)'Genesis' نوشته شده توسط:   ببینم ساسکه توش هست یا نه؟! اگه اون دانایه پس خوشکله خوبه میبینمش
سبنمایهای قبلی که افتضاح بودن درهم برهم و بی ربط
دو سه تا فقط عالی داشت ببینیم این چطوره

سلام.

این سینمایی عالیه اما اگه میخوای ببنی اینو بیخیال شو چون نخسه پرده ای و ظبت شده هست
آمار دقیق ندارم ولی احتملاً 1 ماه یا 2 ماه دیگه نخسه ساب شدش هم میاد

اونو دانلود کنی ببینی بهتره.
خودمم منتظرم نخسه فول اچ دی Full HD - 1080p بیاد تا دانلود کنم.
تا حالا نشده بود برای دانلود یه انیمه بال ، بال بزنم در طول زندگیم این اولین باره خخخختصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
-
-
-
-   

من که صبر کردم با همون نسخه ی 480 دیدمش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و دراپش هم کردم. این کجاش جالب بود؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و اخرین هم نیست!
سینمایی بعدی هم که بوروته!! من منتظر اونم.

سلام.

نه اشتباه میکنی این آخرین سینمایی بود ولی نه برای کل انیمه بلکه برای سری شیپودن این آخرین بود
و از این به بعد ناروتو شیپودن نخواهیم داشت و نام داستان به بورتو تغییر میکنه
که این سینمایی شروع کاره

منم بخواطر همین تبلیغاتش فکر میکردم جالب تر باشه اما بازم بد نبود
تبلیغات بروتو هم جالب نشون میده امیدوارم واقعاً جالب باشه چون پیش نمایش سینمایی ناروتو از اونم جالب تر بود خخخخختصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

-
-
2015/09/19 12:47 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
an Uchiha
شوالیه ی تبعیدی

ارسال: #12
(2015/09/19 12:47 PM)'makan parsi' نوشته شده توسط:  
(2015/09/19 12:40 AM)'an Uchiha' نوشته شده توسط:  
(2015/01/29 11:39 PM)'makan parsi' نوشته شده توسط:  
(2015/01/29 10:47 PM)'Genesis' نوشته شده توسط:   ببینم ساسکه توش هست یا نه؟! اگه اون دانایه پس خوشکله خوبه میبینمش
سبنمایهای قبلی که افتضاح بودن درهم برهم و بی ربط
دو سه تا فقط عالی داشت ببینیم این چطوره

سلام.

این سینمایی عالیه اما اگه میخوای ببنی اینو بیخیال شو چون نخسه پرده ای و ظبت شده هست
آمار دقیق ندارم ولی احتملاً 1 ماه یا 2 ماه دیگه نخسه ساب شدش هم میاد

اونو دانلود کنی ببینی بهتره.
خودمم منتظرم نخسه فول اچ دی Full HD - 1080p بیاد تا دانلود کنم.
تا حالا نشده بود برای دانلود یه انیمه بال ، بال بزنم در طول زندگیم این اولین باره خخخختصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
-
-
-
-   

من که صبر کردم با همون نسخه ی 480 دیدمش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و دراپش هم کردم. این کجاش جالب بود؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و اخرین هم نیست!
سینمایی بعدی هم که بوروته!! من منتظر اونم.

سلام.

نه اشتباه میکنی این آخرین سینمایی بود ولی نه برای کل انیمه بلکه برای سری شیپودن این آخرین بود
و از این به بعد ناروتو شیپودن نخواهیم داشت و نام داستان به بورتو تغییر میکنه
که این سینمایی شروع کاره

منم بخواطر همین تبلیغاتش فکر میکردم جالب تر باشه اما بازم بد نبود
تبلیغات بروتو هم جالب نشون میده امیدوارم واقعاً جالب باشه چون پیش نمایش سینمایی ناروتو از اونم جالب تر بود خخخخختصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

-
-

مانگاش که کار خوبی بود ، الانم با کیفیت پرده ای اومده ، ولی کی با اون کیفیت نگاه میکنه!!
نه به نظرم سینمایی دلست که اصلا جالب نبود ، فقط موضوعات اخر رو سر هم کردن! در کل فضای بدی هم داشت !
من باهاش نتونستم رابطه برقرار کنم.

2015/09/19 01:05 PM
makan parsi

ارسال: #13
سلام.

خب فضای انیمه ناروتو از این به بعد همینطوریه یعنی کیفیتش و نوع گرافیکش
دیگه منبعد به همینصورت خواهد بود.

ارتباط نتوستی برقرار کنی چون موبایل اونجا خط نمی داد بای از بی سیم استفاده میکردی تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

-
-
2015/09/28 12:42 PM
sanazvampire
trubel

اعتبار: 12.0
ارسال: #14
به قدری از پایان ناروتو ناراحتم که نمیخوام سینماییشو ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/09/28 02:11 PM
makan parsi

ارسال: #15
سلام.
خب معمولاً طرفداران انیمه بیشتر دیده مشن که از این چندم موضوع ناراحت هستن :

ساکورا و ناروتو به هم نرسیدن و ناروتو با هیناتا ازدواج کرد
ساسکه و ناروتو با هم خوب میشن و ساسکه آرامشش رو یه دفعه به دست میاره
بعضی هم مرگ نجی  و ...

حالا شما از چی ناراحتی تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif ؟

-
-
2015/09/29 07:58 AM
sanazvampire
trubel

ارسال: #16
از این که کل گروه اکاتسوکی همشون مردن خیلی ازشون خوشم میومد اگه زنده موندن که پایان ناروتو عالی میشد و این که اخرش همه ازدواج کردنو بچه دار شدن خیلی دیگه گل و بلبل شدتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gif
2015/09/29 12:46 PM
makan parsi

ارسال: #17
(2015/09/29 12:46 PM)'sanazvampire' نوشته شده توسط:  از این که کل گروه اکاتسوکی همشون مردن خیلی ازشون خوشم میومد اگه زنده موندن که پایان ناروتو عالی میشد و این که اخرش همه ازدواج کردنو بچه دار شدن خیلی دیگه گل و بلبل شدتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gif

یه دفعه بگو میخواستی این نسل منقرض بشن دیگه خخخخ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

نویسنده برنامه ریزی کرده برای نسل بعد به فکر قدرت های جدیده یه جورایی به فکر استعدادهای جدید افتاده
چیزی که در سری ناروتو تا حالا سابقه نداشته استعدادهایی که باعث به وجود اومدن مهارت های خاص میشه باید دید برای این نسل
چه داستانی در پیش داره و خب بلآخره باید دخل ناروتو و ساسکه هم بیاد دیگه حالا نویسنده میخواد چطور اونو نشون بده
مشخص نیست اگه ناروتو بمیره فکر کنم باید

اگه اینجوری دوست داری انیمه مبارزه با تایتان ها رو دیدی ؟ ... بنده خدا ها له له میزنن برای یه پیروزی ساده اما
تا آخر هم پشت سر هم فقط دهنشون سرویس میشه سه روز عزای عمومی در ژاپن اعلام کنن خخخخخ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

-
-

2015/09/29 05:43 PM
sanazvampire
trubel

ارسال: #18
(2015/09/29 05:43 PM)'makan parsi' نوشته شده توسط:  
(2015/09/29 12:46 PM)'sanazvampire' نوشته شده توسط:  از این که کل گروه اکاتسوکی همشون مردن خیلی ازشون خوشم میومد اگه زنده موندن که پایان ناروتو عالی میشد و این که اخرش همه ازدواج کردنو بچه دار شدن خیلی دیگه گل و بلبل شدتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/34.gif

یه دفعه بگو میخواستی این نسل منقرض بشن دیگه خخخخ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

نویسنده برنامه ریزی کرده برای نسل بعد به فکر قدرت های جدیده یه جورایی به فکر استعدادهای جدید افتاده
چیزی که در سری ناروتو تا حالا سابقه نداشته استعدادهایی که باعث به وجود اومدن مهارت های خاص میشه باید دید برای این نسل
چه داستانی در پیش داره و خب بلآخره باید دخل ناروتو و ساسکه هم بیاد دیگه حالا نویسنده میخواد چطور اونو نشون بده
مشخص نیست اگه ناروتو بمیره فکر کنم باید

اگه اینجوری دوست داری انیمه مبارزه با تایتان ها رو دیدی ؟ ... بنده خدا ها له له میزنن برای یه پیروزی ساده اما
تا آخر هم پشت سر هم فقط دهنشون سرویس میشه سه روز عزای عمومی در ژاپن اعلام کنن خخخخخ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

-
-

نه دیگه نمیخواستم نسلشون منقرض بشه   از این ناراحتم که شخصیتای مورعلاقم مردن و اونایی که ازشون بدم میومد زنده موندنتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gif  که تازه ساسکه برگشته بود تیم هفت دوباره کامل شده بود دیگه سای هم که بود برای دلخوشی ما دوباره  با هم یک ماموریتی میرفتنتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif
حمله به تایتان رو دیدم بدبختا همش شکست میخورنتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif ولی خوب شخصیتای باحالش که کشته نشدن

2015/09/30 01:28 PM
Soul
ملکه کوکا

اعتبار: 57.0
ارسال: #19
ناروتو ده لست که آخریش نیست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2016/06/16 02:17 PM
makan parsi

ارسال: #20
(2016/06/16 02:17 PM)'Soul' نوشته شده توسط:  ناروتو ده لست که آخریش نیست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

سلام.
نه آخریش نیست، اما پایان انیمه ناروتو هستش
و میره توی بورتو ، یعنی پسر ناروتو که معلوم نیست قراره انیمه بشه یا نه فعلاً که فقط یه سینمایی ازش بیرون اومده.

-
-

2016/06/23 11:35 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تم شخصیت های ناروتو Uchiha Matin 20 5,832 2024/04/28 01:27 AM
آخرین ارسال: Seyed 12
  معني اسامي ناروتو m-uchiha 13 4,675 2022/09/10 01:13 PM
آخرین ارسال: نازنین زهرا
  اگه کاراکتر مورد علاقتون تو ناروتو بمیره.... !Melody 23 7,364 2022/04/16 09:49 PM
آخرین ارسال: AminUCHIHA
  تاريخ تولد شخصیتهای انيمه ناروتو yahiko 63 29,890 2022/04/16 09:42 PM
آخرین ارسال: AminUCHIHA
  نظرتون درباره رفتار ناروتو چیه؟ 2rsa 6 2,793 2021/07/03 10:44 AM
آخرین ارسال: Ilyaa_JA

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان