(2015/05/07 10:51 PM)'Nina-TK' نوشته شده توسط: Angemon نوشته شده توسط: لینکای ویکیپدیا اینطوریه تو گوگل یا خود ویکیپدیا بزنی فرضیه ی گایا برات میاره حتما چک کن
تو دانشگاه یه تحقیق درباره روم باستان داشتم ، انگلیسی زمین ارت میشه و ایتالیایی ترا ، از یه مترجم مثل گوگل ترنسلیت استفاده کن (تو جملات ضعیفه گوگل ولی کلماتو خوب ترجمه میکنه خصوصا این کلمات ابتدایی)بزن انگلیسی به ایتالیایی ترجمه کنه و سمت انگلیسی بزن Earth
خوب منم مستقیما به ماورای طبیعه اشاره کردم مثالش هم وامدمون و وار گارورومونه
حله ، به نظرم همه بحثارو حذف کنیم وقتی باهم همکاری کنیم بحثامونو قبل گذاشتن پست میکنیم اختلاف نظرا برطرف میشه اینطوری اینجام خلوت میشه
خوب نظریه ی گایا رو چک کردم.دقیقا همونی بود که خودم گفتم!
اگه این عکس هارو نگاه کنین ، متوجه میشین.اگه منظورت درمورد گایا یا همون روح درخت مانندزمینه ، باید بگم که در افسانه ها این روح رو از همون گایا ی اورانوس میدونستند و به عنوان الهه قبول داشتند.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ترا هم همین الان زدم به انگلیسی یعنی خاک.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
earth به انگلیسی میشه زمین.
خوبه ولی همین اختلاف نظر هاست که توپیک رو پربازدید میکنه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نقل قول: گایا درواقع یک جسم کهکشانی هست که هر 4000 سال نوری میاد و درمدار اورانوس قرار میگیره.به علت درخشندگی زیاد گایا ، این جسم کهکشانی تبدیل به اسطوره شده بود.بطوری که گایا رو الهه میدونستند.
مطمئنید اون لینکی که من دادم همینو نوشته بود توش؟من سه دور خوندمش همچین چیزی نیستا
اصلا به درختی بودن زمین و اینا اشاره نکردین اصلا به زمین ربطش ندادین اسم اورانوسو بردی
خوب از هرجا که چک کردید یه بار هم از اینجا چک کنید معتبر از ویکیپدیا وجود نداره
http://en.wikipedia.org/wiki/Terra
ریشه ها و معانی و همه چیشو اینجا نوشته اسمی از زبان انگلیسی نیومده
فکرنکنم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه فقط من و شماییم اینطوری فقط خوندنش سخت میشه