زمان کنونی: 2024/11/06, 04:00 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 04:00 PM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تاپیک نظرات نگهبانان صلح

نویسنده پیام
Blacksnake
Fighting...!

ارسال: #2
RE: نگهبانان صلح
سلام. تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

خب من دیشب شروع کردم داستان رو از اول خوندن! و واقعا لذت بردم. اینکه بزاری یه دفعه بیست تا فصل با هم بخونی خیلی لذت بخشه و خیلی بهتر میشه داستان رو درک کرد. حالا خوبه منتظر بمونیم تا بیست فصل بعدی رو هم یه جا بخونیم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

چند تا پیشنهاد داشتم که فقط پیشنهاده! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

اول اینکه یه ذره خوندن فصل های سندرین (Sendrin درسته؟ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif من همینجور میخونمش!) سخته. چون علائم نگارشی توش به درستی رعایت نشده بود یکم روونی متن رو میگرفت. تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
نقل قول: عضی از آن ها با چند حیوان درگیر بودند بعضی ها روی کامپیوتر ها خم شده بودند و بعضی ها هم انسانی را بسته بودند وروی آن انسان ها کارهایی میکردند که باعث میشد انسان ها جیغ های وحشتناکی بکشندبعضی هم با عجله داخل اتاق ها میدویدند و چیزهایی را یادداشت میکردند چند سرباز هم داخل راهرو ها قدم میزدند ولی قیافه ی همه آن ها یک شکل بود شکل پسری مو قرمز با چشمهای عسلی. درآنجا به آن ها کلون میگفتند گرچه من مطمئن نبودم چیستند.
به نظرم اینجا اگه اینطور نوشته بشه بهتر میشه:

بعضی از آن ها با چند حیوان درگیر بودند. بعضی ها روی کامپیوتر ها خم شده بودند و بعضی ها هم انسانی را بسته بودند و روی آن انسان ها کارهایی میکردند که باعث میشد انسان ها جیغ های وحشتناکی بکشند. بعضی هم با عجله داخل اتاق ها میدویدند و چیزهایی را یادداشت میکردند. چند سرباز هم داخل راهرو ها قدم میزدند ولی قیافه ی همه آن ها یک شکل بود. شکل پسری مو قرمز با چشمهای عسلی. درآنجا به آن ها کلون میگفتند، گرچه من مطمئن نبودم چیستند.

فصل های سندرین از همه لحاظ خوب بودن فقط همین یه ایراد وجود داشت که توی اکثر فصل های سندرین وجود داره. تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

تو فصل نهم که ویسکر داره جلوی دوربین صحبت میکنه من در مورد گذشتش کنجکاو شدم. چی باعث شده یه انسان تا این حد تشنه ی قدرت باشه؟ تا این حد بیرحم باشه؟ هیچکس که شرور متولد نمیشه پس چطور؟ فکر نمیکنم تنها دلیلش طمع باشه. بعد یاد یکی از پیشنهادات طلایی افتادم که یکی از دوستام بهم داده بود: فلش بک! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
اگه یه فلش بک زده بشه و برگرده به لحظه ای که ویسکر تبدیل به همچین آدمی شد مخاطب رو سحر میکنه. مهم نیست شخصیت مثبت باشه یا منفی، وقتی بتونیم یه شخصیت رو درک کنیم و بدونیم که پشت هر کاری که انجام میده چه دلیلی وجود داره از اون خوشمون میاد و به نظرم فلش بک خیلی به شخصیت ها عمق میده... تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif مثلا سندرین که در قبال قرض پدرش به دست ویسکر افتاده خیلی میتونه جالب بشه که یه فلش بک بهش زده بشه...
نقل قول: اخم هایم را در هم گره زده ام و با شدت بیشتری از قبل به هدفم مطمئن شده ام،به دلیل آفرینشم،که بی دلیل به وجود نیامده ام،جان گرفته ام تا امثال افرادی مانند«اسکات»را از بین ببرم!
تو فصل دهم یه سوالی برام ایجاد شد اونم اینکه هارو انسان نیست؟ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/49.gifتوی فصل بعدی هم زمانی که هارو و سندرین با هم مبارزه میکنن...
نقل قول: دمای بدنش مثل ربات نبود و بنظر نمیرسید تغییر ژنتیکی داشته باشد پس چه بود؟
من اینطور برداشت کردم که هارو نه انسانه، نه رباته نه تغییر ژنتیکی کرده! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه پس چیه؟

هارو قدرت جالبی هم داره. اینکه هم میتونه با چشماش اشخاص رو کنترل کنه و هم میتونه مغز آدمو رو بترکونه. تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
دختره ی یه دنده! چرا اینقدر اصرار داره که به حرف های ایدن(تصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif) توجه نکنه کار خودش رو بکنه؟ تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/9.gif 
نقل قول: همون طور که وقتی به دنیا اومدم،توی سوز سرما ، تنها ، زنده موندم.از اون روز خیلی قوی ترم!
پدر و مادر هارو وقتی بچه بوده رهاش کردن؟ مرده بودن؟ آخه چرا در مورد گذشته ی هارو هیچی نمیگین؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif ( چقدر سوال میپرسم! ببخشین!)

توی فصل چهاردهم شخصیت مورد علاقه ی من وارد میشود! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif ایدن! یه هکر جوون که منو یاد بازی watchdogs انداخت. تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif کلا هکرها جذبه ی خاصی دارن! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
نقل قول: اینکه اگر باهم دوست بودیم،می توانستیم تیم خوبی باشیم!

وای بلا به دور! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خدا نکنه این دو تا با هم دوست بشن! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

این بود نظر من! تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif در کل بخوام بگم اینجا مثل کلاس درسه! واقعا میشه ازش خیلی چیزا یاد گرفت. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
داستان فوق العاده از دو تا نویسنده ی عالی. امیدوارم بدون توجه به تعداد تشکرها داستان رو ادامه بدین.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

بیصبرانه منتظر فصل های بعدی هستم. موفق باشین...

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

2017/05/25 06:33 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نگهبانان صلح - Aisan - 2017/05/25, 06:27 PM
RE: نگهبانان صلح - Blacksnake - 2017/05/25 06:33 PM
RE: نگهبانان صلح - white knight - 2017/05/25, 08:07 PM
RE: نگهبانان صلح - Blacksnake - 2017/05/25, 09:32 PM
RE: نگهبانان صلح - Aisan - 2017/05/25, 09:59 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
zتوجه نظرات و انتقادات و پیشنهاداشت فن فیکشن توکیو رونجرز NoboraHaru 0 953 2022/08/27 08:00 PM
آخرین ارسال: NoboraHaru
  نظرات داستان آینه ها دروغ نمی گویند !! Dazai.B 69 5,547 2021/09/15 07:33 AM
آخرین ارسال: Dazai.B
smile نظرات چه کسی پروفایل مرا خورد؟! ryomaechizen12 225 22,298 2021/09/12 04:06 PM
آخرین ارسال: helise
  نظرات داستان"رستگاری" فصل اول:انقام Ilyaa_JA 14 2,093 2021/05/19 11:12 PM
آخرین ارسال: dot.
  نظرات داستان living after death Kradness 5 1,963 2021/04/25 05:53 PM
آخرین ارسال: !Web Prince

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان