★Uzumaki Stella Hime★
|
داستان های استلا(نوشته شده توط خودم)
قسمت اول:عشق در یک نگاه
هر دختری آرزوش اینه که با پسر رویایی و مورد علاقش ازدواج کنه و خوشبخت بشه!
من یومهارا استلا هستم خب میدونید من همیشه خجالتی بودم و همیشه هم هر نقشه ای که میکشم درست از آب درنمیاد و خراب میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهوهمیشه بقیه دربارم حرف در میارنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهو یک خواهر بزرگ تر از خودم دارم،اسمش هم دافنه هست،من خیلی دوسش دارم ولی میدونید یه کم رو مخهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاصن به من اهمیت نمیده!همیشه هم فقط به فکر خودشه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه.
مامان و بابای ما همیشه در حال مسافرت هستن،مامانم یومهارا رینا و پدرم ایریه نائوکی،مامانم عاشق چیزای مد روز و میدونید آشپزیش هم به بابام رفته!!یعنی آشپزیش عالیه!!!و بابام هم به خاطر کارش(که وکیل هم هست)به شهرهای مختلف سفر میکند و همیشه با خودش سوغاتی هایی که ما دوست داریم میاره!!البته همراه مامانم،منم با خواهرم همیشه باهمیم ولی خب با این حال خوش میگذره!
تازه با خواهرم به شهر کونوها اومده بودیم،قبل از این که من و خواهرم به این شهر بیاییم مامان و بابام به این شهر اومده بودند و دبیرستان ثبت نامم کردن به خاطر همین امروز صبح باید میرفتم مدرسه!!
با خواهرم اومده بودم مدرسه با مدیر مدرسه ی اون جا آشنا شدم،امس مدیر مدرسمون تسوناده بود.هیکلی هم برای خودش داره ها!!!
خب بعد من رو با معلم سر کلاسشون که اسمش کاکاشی سنسی هم بود آشنا کرد!با خواهر کوفتیم خداحافظی کردم. کاکاشی سنسی بهم گفت:بمون پشت در کلاس تا صدات کنم!))
منم به حرفش گوش دادم و وایسادم و خودش زودتر رفت تو کلاس،سلام و احوال پرسی از بچه ها کرد و همه هم ساکت شدند که کاکاشی سنسی در همین حال گفت:بچه ها امروز شما یه شاگرد جدید دارید!خب باهاش آشناشید،یومهارا سان بفرمایید)
.....ادامه دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
قسمت دوم صفحه ی 4
قسمت سوم صفحه ی 6
قسمت چهارم صفحه ی 7
|
|
2014/01/11 06:40 PM |
|
♥MATSUYAMA-KUN♥
عقاب سرزمینهای شمالی ژاپن
|
RE: داستان های استلا(نوشته شده توط خودم)
خوب بود..............
|
|
2014/01/11 06:49 PM |
|
★Uzumaki Stella Hime★
|
ممنون که سر زدی و نظر دادی!!!!!
|
|
2014/01/11 06:55 PM |
|
Uchiha shady
|
قشنگ بود ادامشو بزار
|
|
2014/01/11 06:58 PM |
|
pop star keira
اعتبار: 235.0
|
عاااالی بود عزیزم منتظره ادامشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2014/01/11 07:00 PM |
|
niloufar.alz
اعتبار: 378.0
|
عالیه!!!
|
|
2014/01/11 07:06 PM |
|
★Uzumaki Stella Hime★
|
ممنون هم دوستایی که اعتبار دادن هم دوستایی که تشکر دادن هم دوستایی که نظر دادن خعیلی ممنونم^_^
|
|
2014/01/11 07:21 PM |
|
Nanami Misaki
اعتبار: 315.0
|
عزيزم
عاليييييييييييييييييييييييييييييييييه
خيلي
منتظر قسمتاي بعدي هستم
|
|
2014/01/11 07:30 PM |
|
★Uzumaki Stella Hime★
|
دارم همین جوری تشویق میشم^_^
حتما میزارم^_^
|
|
2014/01/11 07:33 PM |
|
RAAVA
اعتبار: 166.0
|
وایی ممنونم بامزم بذار عقشی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خو بذار دیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2014/01/11 08:06 PM |
|