زمان کنونی: 2024/11/13, 10:10 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/13, 10:10 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

با توجه به لیست انیمه ها، سال 2016 می تونه سال رویایی انیمه بین ها باشه؟

نویسنده پیام
Merida
....

اعتبار: 2628.0
ارسال: #1
با توجه به لیست انیمه ها، سال 2016 می تونه سال رویایی انیمه بین ها باشه؟
سلام سلام مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تا 7 روز دیگه سال جدید میلادی شروع میشه و انیمه بین های عزیز خبر دارن که عناوین بزرگی برای سال 2016 وعده داده شده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خب این انیمه ها اکثرا فصل دوم انیمه هایی هستن که خیلی وقته انیمه  بین ها منتظر پخششون هستن و شاید از این نظر یه سال رویایی براشون باشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خب نظر شما چیه؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif خوشحالین؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
اینم لیست انیمه هایی که گفتن برای 2016 پخش میشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

>New Full metal Panic
>New Jojo
>New sinbad no bouken
>New Nanatsu No Taizai
>New Attack on Titan
>New D.Grayman
>Kizumonogatari
>Gate S2
>New Assassination classroom
>Boku No Hero Academia
>New Arslan Senki season
>One Piece Film: Gold
>New Terraformars
>Kabaneri of the Iron Fortress
> Steins;Gate 0
> New bereserk
> Durarara X2
>All out
> Big order
> Ajin
>Naruto Shippuuden: Itachi Shinden-hen ~Hikari to Yami~
>Bungou Stray Dogs
و شاید
Genesis bahamut

2015/12/22 05:59 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Yu_chan
Red King

ارسال: #2
RE: با توجه به لیست انیمه ها، سال 2016 می تونه سال رویایی انیمه بین ها باشه؟
نقل قول: > Durarara X2
من خیلی وقت بود منتظر این دو تا بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه به نظرم کلاس درس ترور باید خیلی جذاب شده باشه:ذی
نقل قول: خب نظر شما چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
به نظر من این زمستون خیلی پر بار اومدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یعنی فکر کنم همه زائقه ها رو در نظر گرفته،پس قدرت مانور مخاطب بیشتره!
نقل قول: خوشحالین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خوشحال؟!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دارم بال در میارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/12/27 12:36 PM
hina.chan
خرخون پارک انیمه

ارسال: #3
بله بله فصل جدید دورارارا و کلاس درس ترور تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
خوشحال شدیمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif منتظر بودیم تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif 
انتظارهایمان رو به اتمام است تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2015/12/27 12:39 PM
Merida
....

ارسال: #4
(2015/12/27 12:36 PM)'Yu_chan' نوشته شده توسط:  
من خیلی وقت بود منتظر این دو تا بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه به نظرم کلاس درس ترور باید خیلی جذاب شده باشه:ذی
نقل قول: خب نظر شما چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
به نظر من این زمستون خیلی پر بار اومدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یعنی فکر کنم همه زائقه ها رو در نظر گرفته،پس قدرت مانور مخاطب بیشتره!
نقل قول: خوشحالین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خوشحال؟!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دارم بال در میارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

زمستون اره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی من کلا منظورم سال 2016 بود مثلا دی گری من  یا اتک ان تایتان و گفتن 2016 پخش میشه ولی هنوز نگفتن تو چه فصلی پخش میشه
خیلی از این انیمه ها که اسمشون و بردم خیلی وقت پیش فصل اولشون پخش شد مثلا دی گری من فکر کنم برای سال 2008 باشه فصل اولش. ببین ملت چه زجری کشیدن تا بلاخره برای 2016 تایید شد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه از همه بد تر این که مانگاش هم دو سال بود تو کما بود مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه جدیدا از کما در اومده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

.............

چه خوب که خوشحالیتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif منم منتظرم ایزایا اونی چانم و دوباره ببینم دلم براش تنگ شده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه با اون خنده هاشتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gif

2015/12/27 12:44 PM
Nao-chan
supervisor

اعتبار: 616.0
ارسال: #5
نقل قول: Gate S2
New Assassination classroom
Durarara X2
من شدیدا و با ذوق و شوق تماااااااااااااام منتظر سیزن دوم این سه تا انیمه سوپر محشرم تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
ولی امیدوارم که این سیزن و کلا امسال انیمه های خوبی داشته باشه تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
به امید اینکه این سیزن یه انیمه تک سیزنی خوب12 یا 13 اپیزودی بپسندم.....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

نقل قول: >New Full metal Panic
>New Jojo
>New sinbad no bouken
>New Nanatsu No Taizai
>New Attack on Titan
>New D.Grayman
>Kizumonogatari
>Gate S2
>Boku No Hero Academia
>New Arslan Senki season
>New Terraformars
> Steins;Gate 0
> New bereserk
> Durarara X2
>All out
> Big order
> Ajin
>Bungou Stray Dogs
و شاید
Genesis bahamut

راستی مری انیمه های زمستون فقط همینان؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/12/27 03:23 PM
ryomaechizen12
(michael jackson)

اعتبار: 46.0
ارسال: #6
(2015/12/27 12:36 PM)Yu_chan نوشته شده توسط:  

اره كلاس درس ترور اصلا ييادش نبودمم^^
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/12/27 03:31 PM، توسط ryomaechizen12.)
2015/12/27 03:31 PM
Merida
....

ارسال: #7
(2015/12/27 03:23 PM)'Nao-chan' نوشته شده توسط:  
نقل قول: >New Full metal Panic
>New Jojo
>New sinbad no bouken
>New Nanatsu No Taizai
>New Attack on Titan
>New D.Grayman
>Kizumonogatari
>Gate S2
>Boku No Hero Academia
>New Arslan Senki season
>New Terraformars
> Steins;Gate 0
> New bereserk
> Durarara X2
>All out
> Big order
> Ajin
>Bungou Stray Dogs
و شاید
Genesis bahamut

راستی مری انیمه های زمستون فقط همینان؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

عزیزم تاپیک و بخونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه نوشتم سال 2016 . این انیمه تو سال 2016 پخش میشن اما همشون زمستون پخش نمیشن .  خیلی هاشون معلوم نیس بهار باشه تابستون یا پاییز. هنوز زمان پخششون معلوم نیس مثل : دی گری من برسرک هفت گناه حمله به تایتانو ... بعضی هاشونم بهار یا تابستون پخش میشن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بعضی ها هم مثل دورارارا کلاس ترور اجین گیت زمستون
من کلا درمورد سال 2016 بود سوالم چون انیمه ایی مثل حمله به تایتان یا دی گری من خیلی وقته که ملت منتظرن انیمه شون ب=پخش بشه و تازه تاییدشده که سال 2016 پخش میشن ولی نگفن چه سیزنی پخش خواهد شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

انیمه های زمستون کلا بحث دیگری است مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و باید بگم خیلی زیادن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

2015/12/27 03:36 PM
amirmohammad
Recluse gnostic

ارسال: #8
 در یک جمله میتونم احساسمو بیان کنم و اون جمله اینه :
من و این همه خوشبختی محاله
اگه استارت شروع انیمه بلیچ و روان گذر (روانی) 3 رو هم اعلام میکردن من دیگه خواسته دیگه ای نداشتم و بی شک تمام ارزوهای انیمه ایم برآورده میشد.
انیمه برسرک بعد از این همه سال دوباره داره پخش میشه و فکر کنم من تنها فن این انیمه در پارک انیمه من باشم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
انیمه حمله به تایتان هم که دیگه نیازی به گفتن نداره. خیلی ها انتظارشو میکشیدن
انیمه آجین هم دیدنش خالی از لطف نیست. مانگاشو که میخونم واقعا در ژانر خودش خوب ظاهر شده.
تنها جالبی این لیست وجود فصل جدید افسانه ارسلانه
این انیم قرار بود که بازسازی باشه از روی انیمه 5 قسمتی ارسلان که در قدیم پخش شد
اما این بازسازی به جای 5 قسمت 24 قسمت شد الانم که فصل دومش قراره پخش بشه. موندم این کجاش بازسازیه؟!
و در آخر شروع فصل جدید دورارارا و کلاس درس ترور رو به همه تبریک میگم
در کل سال پرباریه. امیدوارم همه لذت ببرن
2015/12/27 04:47 PM
abaneh
اخراج شده

ارسال: #9
(2015/12/27 04:47 PM)amirmohammad نوشته شده توسط:   در یک جمله میتونم احساسمو بیان کنم و اون جمله اینه :
اگه استارت شروع انیمه بلیچ و روان گذر (روانی) 3 رو هم اعلام میکردن من دیگه خواسته دیگه ای نداشتم و بی شک تمام ارزوهای انیمه ایم برآورده میشد.
انیمه برسرک بعد از این همه سال دوباره داره پخش میشه و فکر کنم من تنها فن این انیمه در پارک انیمه من باشم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
انیمه آجین هم دیدنش خالی از لطف نیست. مانگاشو که میخونم واقعا در ژانر خودش خوب ظاهر شده.
اما این بازسازی به جای 5 قسمت 24 قسمت شد الانم که فصل دومش قراره پخش بشه. موندم این کجاش بازسازیه؟!
امیر برای برای برسرک تنها نیستی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بلیچ هم بعد از شنیدن توقف انیمه ش گذاشتم کنار ، حالا بسی خوشحال گشتم دوباره شروع به پخش انیمه میکنن باید برم یه نگاه بهش بندازم !!!!
ارسالان داستان اصلیش نصفه مونده ،یعنی ادامه ای براش نوشته نشده تا جایی که میدونم ، پس برای فصل جدید خودتون و اماده کنید چون این مانگاکا ازش هرچیزی برمیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من از 2 سال پیش منتظر ادامه ای برای ارسلانم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (6 OVA ،شصت دقیقه ای بود سری قبلی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)

کلا امسال بقول مری رویایی ترین ساله !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2015/12/27 05:10 PM
amirmohammad
Recluse gnostic

ارسال: #10
(2015/12/27 05:10 PM)abaneh نوشته شده توسط:  
(2015/12/27 04:47 PM)amirmohammad نوشته شده توسط:   در یک جمله میتونم احساسمو بیان کنم و اون جمله اینه :
امیر برای برای برسرک تنها نیستی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بلیچ هم بعد از شنیدن توقف انیمه ش گذاشتم کنار ، حالا بسی خوشحال گشتم دوباره شروع به پخش انیمه میکنن باید برم یه نگاه بهش بندازم !!!!
ارسالان داستان اصلیش نصفه مونده ،یعنی ادامه ای براش نوشته نشده تا جایی که میدونم ، پس برای فصل جدید خودتون و اماده کنید چون این مانگاکا ازش هرچیزی برمیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من از 2 سال پیش منتظر ادامه ای برای ارسلانم !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (6 OVA ،شصت دقیقه ای بود سری قبلی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)

کلا امسال بقول مری رویایی ترین ساله !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

من تا الان فکر میکردم برسرک بخاطر خشونتش هیچ دختری سمتش نمیره
بخاطر همین با شنیدن این حرف بسی مشعوف گشتم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بلیچ هم که ما رو پیر کرد. از یک طرف توی مانگاش یکی پس از دیگری میمیرن از طرف دیگه انیمش همش به تعویق میوفته. من که بی صبرانه منتظرشم -_-
واقعا مانگاکای ارسلان زندست؟
چون انیمه سری قدیمش خیلی قدیمیه و من خودم به سختی تونستم پیداش کنم
اما سبک داستان نویسی مانگاکای قدیمی یک خوبی داره که از یک پیچش کوچک یک داستان عجیب و غریب در میارن. حالا که اینطوری شد این رو توی لیست انیمه های مورد انتظارم میزارم.
2015/12/27 05:17 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
زمستان معرفی انیمه های زمستان 2016 Merida 51 22,569 2017/09/12 03:39 AM
آخرین ارسال: A.Misaki
  نظرسنجی:بهترین انیمه سال 2016 از دیدگاه شما Yu_chan 5 3,439 2017/01/07 11:36 AM
آخرین ارسال: MTA1999
  بهترین انیمه فصل تابستان 2016 Salmanfz 3 1,824 2016/12/04 07:16 PM
آخرین ارسال: abaneh
پاییز معرفی انیمه های پاییز 2016 Yu_chan 30 15,522 2016/10/17 09:53 PM
آخرین ارسال: hkmf2012
  هماهنگی معرفی انیمه های فصل پاییز 2016 Yu_chan 19 3,616 2016/09/13 04:43 PM
آخرین ارسال: Yu_chan

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان