زمان کنونی: 2024/11/14, 10:06 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/14, 10:06 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث و تبادل نظر درباره انیمه Boku dake ga Inai Machi

نویسنده پیام
Merida
....

اعتبار: 2628.0
ارسال: #1
زمستان بحث و تبادل نظر درباره انیمه Boku dake ga Inai Machi
تو این تاپیک راجع به انیمه

Boku dake ga Inai Machi
صحبت می کنیم

توجه توجه

Note

اسپویل از مانگا از ویکی پدیا از سایت های انیمه ای جداااااااااااااااااااااااااااااااااا ممنوع می باشد
مواردی که به نظر خودتون جنبه اسپویل داره توی تگ اسپویل بزارین
با تشکر

تاپیک دانلود انیمه :

معرفی داستان

Boku dake ga Inai Machi
Erased

Manga | A-1 Pictures | Psychological, Seinen, Supernatural

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اولین انیمه ای که می خوام معرفی کنم انیمه ای که از فصل قبل منتظر شروع پخشش بودم ( کلا واسه دو سه تا انیمه این فصل بیشتر نقشه نکشیده بودم که یکیش همینه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ). کاری از استودیو A-1P که فصل قبل با انیمه ای به اسم پرفکت اینسایدر تو ژانر میستری و روانشاختی مهمون شما بود . من که شخصا لذت بردم ازش و تنها انیمه ای بود که باهایکیو انگویینگ دنبالش کردم. شاید بشه گفت اون انیمه برای A-1P مثه انیمه Air بود برای کیوتو انیمیشن. چون A-1P رو بیشتر با فانتری و ادونچر و این چیزا میشناسیم و کمتر کار اینطوری ازش دیدیم و به نظر من کار قابل قبولی و ارائه داد.
خب داستان انیمه از کجا شروع میشه؟ از اینجا که یه مانگاکا داریم به اسم Fujinuma Satoru که به گذشته برمی گرده و جلوی مرگ و اتفاقای بدی که می افته رو می گرده ( یهویی برمی گرده به 5 دقیقه قبل و باید خودش بفهمه چه چیز غیر عادی رخ میده و جلوش و بگیره. برگشتنش به عقب هم دست خودش نیست ). .وقتی مادرش به قتل می رسه اون به گذشته بر می گرده و تا بتونه این معما رو حل کنه . ولی از شانسش میزنه و بر می گرده به دوران مدرسه درست قبل ازناپدیدشدن همکلاسیش Hinazuki Kayo. حالا اون باید راز ناپدید شدن هاینازوکی کایو رو کشف کنه. حالا اینکه این ماجرای گم شدن همکلاسیش چه ربطی به قتل مادرش داره چیزی که در ادامه می فهمیم.

توضیحی که لازمه بدم اینکه اون طوری که توی سایت ANN نوشته بود قراره مانگا و انیمه تقریبا باهم تموم بشن ( مانگا اواخر کارشه ) و قراره پایان انیمه دقیقا منطبق با مانگا باشه .. اگه انیمه دروغ تو در آپریل و دیده باشین اون انیمه هم همین شرایط و داشت و انیمه و مانگا تقریبا باهم تموم شدن و یه اقتباس و زیبا و کامل از مانگا شکل گرفت . امیدواریم این بار هم همینطور بشه.
و تنها چیزی که می تونم اضافه کنم که داستان اسپویل نشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه " جاست باتر فلای افکت " فکر می کنم منظور پروانه ای که موقع تغییر زمان میاد هم همین باشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/01/17 08:55 PM، توسط Merida.)
2016/01/17 08:54 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
abaneh
اخراج شده

ارسال: #2
RE: بحث و تبادل نظر درباره انیمه Boku dake ga Inai Machi
تنها انیمۀ که تو این فصل بهش بشدت امید دارم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
جالبه کارکتر اصلی 29 سالشه ،نه که عادت داریم به کارکترای 15-16 سالهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه چیز تازه و عجیبه برا من!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
وای رابطه مادر ساتورو با پسرش فوق العادس ،شخصیت مادرش که خیلی عالیه خیلی باهوشه !

حدس من اینه ساتورو بمیره چون بقول خودش هروقت برمیگرده به گذشته یه بلای سرش میاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2016/01/17 09:37 PM
makan parsi
فرمانده خونین و سرباز گمنام پارک

اعتبار: 430.0
ارسال: #3
(2016/01/17 09:37 PM)'abaneh' نوشته شده توسط:  تنها انیمۀ که تو این فصل بهش بشدت امید دارم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
جالبه کارکتر اصلی 29 سالشه ،نه که عادت داریم به کارکترای 15-16 سالهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه چیز تازه و عجیبه برا من!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
وای رابطه مادر ساتورو با پسرش فوق العادس ،شخصیت مادرش که خیلی عالیه خیلی باهوشه !

حدس من اینه ساتورو بمیره چون بقول خودش هروقت برمیگرده به گذشته یه بلای سرش میاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

سلام. درست میگی قبلاً یکی دو تا 20 و 21 ساله داشتیم فکر کنم اما تا حالا 29 ساله اونم شخصتی اصلی من که یاد نمیاد
ولی فکر کنم یکی داشتیم قبلاً داخل انیمه Fate Zero شخصیت کیریتسوگو ....

اما دوباره این کوچیک میشه بر میگرده به گذشته فکر کنم حجم بیشتر داستان در گذشته باشه که بازم شخصیت اصلی به سن های پایین میره تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

-
-
2016/01/17 09:45 PM
abaneh
اخراج شده

ارسال: #4
(2016/01/17 09:45 PM)makan parsi نوشته شده توسط:  سلام. درست میگی قبلاً یکی دو تا 20 و 21 ساله داشتیم فکر کنم اما تا حالا 29 ساله اونم شخصتی اصلی من که یاد نمیاد
ولی فکر کنم یکی داشتیم قبلاً داخل انیمه Fate Zero شخصیت کیریتسوگو ....

اما دوباره این کوچیک میشه بر میگرده به گذشته فکر کنم حجم بیشتر داستان در گذشته باشه که بازم شخصیت اصلی به سن های پایین میره تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
علیک سلام مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شخصیت 29 ساله داشتیم ولی اینجور مطرح نه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

درسته کوچیک میشه ولی عقل و فکر و رفتارش که کوچیک نمیشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خب اینکه معلومه داستان تو گذشته س ولی موضوع اینه چرا ساتورو این توانایی رو داره .
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/01/17 09:52 PM، توسط abaneh.)
2016/01/17 09:51 PM
Merida
....

اعتبار: 2628.0
ارسال: #5
به نظر من موضوع سر این نیس که چرا ساتورو این توانایی و داره حالا شاید در ادامه بهش اشاره بشه

چیری که برای من جالبه موضوع داستانه . از یه طرف داره داستان همکلاسیشو تعریف می کنه از یه طرف داره داستان خودش و می گه

چیرای دیگه ای هم هست که خب باعث میشه ادم بیشتر توی زندگیش تفکر کنه

مثلا همه ما زمانایی توی زندگی داریم که به نظر ساده میاد و توجه ای بهشون نداریم خیلی ساده از کنارش رد میشیم و وقتی متوجه میشیم که شاید دیر باشه ، حالا ساتورو شانس این و داره که این لحظات و دوباره تجربه کنه .... ولی ما اینطوری نیستیم ( منظورم لحظاتی بود که با مادرش غذا می خورد)

نظرتون درباره کنیا چیه؟ به عنوان یه بچه 10 ساله زیادی رفتارش بزرگونه است اگه به رفتار بقیه دقت کنین اوناا همون حال و هوای بچه ها رو دارن ولی کنیا اینطوری نیس
محتوای مخفی (Click to View)
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/01/17 10:33 PM، توسط Merida.)
2016/01/17 10:31 PM
aiso
فلفل نمکی

اعتبار: 1319.0
ارسال: #6
هلوووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه آیم تازه واردتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این انیمه یکی از جذابیت ها برای من حالت معماییشه البته به تیکه های رو میشه آدم تشخیص بده چی میشه(چیز بدی نیست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من تجربه غیر معمول بودن زیاد داشتم الان راضیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) برای مثال حدس اینکه وقتیکه ساتورو مادر رو میبینه چه عکس العملی نشون میده ساده بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یا اینکه چه تصمیمی میگیرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

این دوستش (مو طلاییهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ) یکم زیادی شبیه بزرگسال ها حرف میزنه نمیدونم چرا فکر میکنم تونم مث ساتورو از آینده برگشتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(2016/01/17 10:31 PM)Merida نوشته شده توسط:  چیرای دیگه ای هم هست که خب باعث میشه ادم بیشتر توی زندگیش تفکر کنه

مثلا همه ما زمانایی توی زندگی داریم که به نظر ساده میاد و توجه ای بهشون نداریم خیلی ساده از کنارش رد میشیم و وقتی متوجه میشیم که شاید دیر باشه ، حالا ساتورو شانس این و داره که این لحظات و دوباره تجربه کنه .... ولی ما اینطوری نیستیم ( منظورم لحظاتی بود که با مادرش غذا می خورد)

ارههههه دقیقا یه بعد خیلی خوب داستانش همین بود که باید قدر تک تک لحظات با خانواده بودن و همین لحظات الان رو بدونیم. و یه اثباتی بود بر اینکه مین انسان وقتی چیزی رو از دست میده قدرشو میدونه

من که فعلا از این انیمه خوشم اومدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیدوارم برا مانگاش وسوسه نشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

2016/01/17 10:38 PM
Nao-chan
supervisor

اعتبار: 616.0
ارسال: #7
سلام تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif (ببخشید بدون مقدمه میپرم وسط تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif)
یکی از انیمه های معمایی و جذاب این فصله و خب به نظرم تفاوت شخصیت اول این انیمه با انیمه های دیگه(منظورم سنشه)باعث میشه که احساس تکراری بودن بهمون دست نده تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif امتیازش که واقعا زیاده و خب یکی از دلایلی هستش که من انتخابش کردم ولی نقطه ضعفش نداشتن کاراکترای کاوایی هستش که اگه کاراکتراش یکمی خوشگلتر بودن دیگه عالی به تمام معنا میشد تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
فقط تو اپیزود اول که ساتورو تصادف میکنه و دوروز بیهوش بوده بعدش راحت به هوش میاد و بدون اینکه کسی بیاد دنبالش خودش تنهایی پا میشه میاد خونه خیلی مسخرست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مثل این میموند که انگشتش زخمی شده اومده پانسمانش کنه تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

2016/01/17 11:10 PM
aiso
فلفل نمکی

اعتبار: 1319.0
ارسال: #8
(2016/01/17 11:10 PM)Nao-chan نوشته شده توسط:  امتیازش که واقعا زیاده و خب یکی از دلایلی هستش که من انتخابش کردم ولی نقطه ضعفش نداشتن کاراکترای کاوایی هستش که اگه کاراکتراش یکمی خوشگلتر بودن دیگه عالی به تمام معنا میشد تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif
فقط تو اپیزود اول که ساتورو تصادف میکنه و دوروز بیهوش بوده بعدش راحت به هوش میاد و بدون اینکه کسی بیاد دنبالش خودش تنهایی پا میشه میاد خونه خیلی مسخرست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مثل این میموند که انگشتش زخمی شده اومده پانسمانش کنه تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gif

سلام ^-^
خب به نظرم نمیشه کاوایی بودن رو ملاک عالی بودن بگیریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مثلا شخصیت های ناروتو اصلا کاوایی نیستن ولی محبوبه انیمش همش هم به خاطر داستانشه. در واقع محبوبیت به انیمه از رو داستانه و بعد شخصیت ها.نمیشه گفت شخصیت ها زشت این انیمه ولی خب بله کاوایی هم نیستن ولی به نظر من شخصیت کاوایی به قول شما برای انیمه های معمایی زیاد جالب نیست
این درواقع میخواد یه انیمه رو نشدن بده که زندگی عادی به شخص رو دنبال میکنه پس به نظرم قیافه های الان مناسبه براش.
فکر کنم بی شونین دوست باشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساتورو چند روز تو بیمارستان بوده و حتما آنقدر حالش خوب میشه که بتونه حرکت کنه و بهش اجازه بدن بره زیاد هم حالا بی منطق نیست فکر کن به شخصیتیه که کسی رو نداره و خب خیلی ها هستن اینجوری میشن
2016/01/17 11:43 PM
makan parsi
فرمانده خونین و سرباز گمنام پارک

اعتبار: 430.0
ارسال: #9
سلام - درود - اوهایو - های تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

درمورد داستان یه حدس هایی میزنم یه یکیشون رو که احتملاً مثل همین پیش میره می گم ، احتملاً مینازکی کشته میشه
و پسره بخواطر وامدن به گذشته این شانس رو داره تا در آینده قاتل رو پیدا کنه و از مرگ مادرش جلوگیری کنه و ...
و دیگه داستان نمیخوام بنویسم همین یکی بسه

مگر اینکه نویسند یه سوپ ریز میزی چیزی داشته باشه برامون تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

-
-
2016/02/01 05:35 PM
abaneh
اخراج شده

ارسال: #10
انیمه با داشتن داستان و اتفاق های تلخ ، در کنارش لذت های بچگی تو داستان ، یه حس نوستالژیکی برای بزرگتراس ، واقعا قشنگه حس کودکی !!

نقل قول:
درمورد داستان یه حدس هایی میزنم یه یکیشون رو که احتملاً مثل همین پیش میره می گم ، احتملاً مینازکی کشته میشه
و پسره بخواطر وامدن به گذشته این شانس رو داره تا در آینده قاتل رو پیدا کنه و از مرگ مادرش جلوگیری کنه و ...
و دیگه داستان نمیخوام بنویسم همین یکی بسه
حدس هات و برا خودت نگه ندار تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
خب این که معلوم شد از اول ساتورو برا چی به گذشته رفته ،میخواد آینده رو عوض کنهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/21.gif
ولی الان میتونی حدس بزنی قاتل کیه؟
البته ظن من به معلمس که هینازوکی تو انشا ازش بدش میاد .

(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/02/20 07:38 PM، توسط abaneh.)
2016/02/01 07:18 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
تابستان بحث و تبادل نظر درباره انیمه 91 Days Yu_chan 18 5,647 2023/12/04 12:58 AM
آخرین ارسال: soraaa
  بحث و تبادل نظر درباره‌ی انیمه Psycho-Pass Petra 9 3,873 2023/12/04 12:57 AM
  بحث و تبادل نظر درباره انیمه Little Witch Academia 2017 Nao-chan 15 5,477 2023/12/04 12:55 AM
  بحث وتبادل نظر انیمه غول توکیو Tokyo Ghoul tototo 10 4,492 2021/05/16 06:13 PM
آخرین ارسال: Ilyaa_JA
  بحث و تبادل نظر درباره انیمه Sword Art Online S2 Vampire 3 2,551 2018/08/21 04:10 PM
آخرین ارسال: Judy

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان