زمان کنونی: 2024/06/30, 10:30 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


زمان کنونی: 2024/06/30, 10:30 AM



نظرسنجی: خوشمزه بود؟:دی
آره
نع
[نمایش نتایج]
 
ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آموزش پخت رامیون به سبک من

نویسنده پیام
aika_chan
lawless user



ارسال‌ها: 4,205
تاریخ عضویت: Jul 2015
اعتبار: 1016.0
ارسال: #1
آموزش پخت رامیون به سبک من
حتما خیلیا تا حالا هوس کردن که مثل فیلما در حال فیلم دیدن(مخصوصا کره ای!)بشینن رامیون بخورن و هی بکنن تو چشم بازیگرا که بعله ما هم داریم چیه هی پز میدینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی متاسفانه بعلت شرایط جغرافیایی نمیتونین رامیون بخورین پس من یک روشی که ابداعش با خودم بوده و البته کمی با تقلید از روش کره ایش میخوام تو این تاپیک بهتون آموزش بدم(این بیشتر برای ذائقه های ایرانی ـه)
امیدوارم که بعد از خوردنش بتونین کلی به بازیگرای فیلمای کره ای مثل من پز بدینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2018/09/12 07:07 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
aika_chan
lawless user



ارسال‌ها: 4,205
تاریخ عضویت: Jul 2015
اعتبار: 1016.0
ارسال: #2
RE: آموزش پخت رامیون به سبک من
مواد لازم برای پخت رامیون با طعم گوشتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه:
نودل گوشت
مقداری آب
سیر 1 حبه(البته این برای خودمه اگه شما طعم سیرو دوس دارین بیشتر بزنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
هویج
رب گوجه فرنگی حدودا یک قاشق غذاخوری
فلفل(هرچقدر دل تنگت میخواد بریزمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
سبزی خورد شده(به مقدار لازم)

طرز تهیه:
اول یک قابلمه بدرد نخور قدیمی پیدا کنین که اگه نودلتون خراب شد مامانتون سرتون غر نزنهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهترجیحا قابلمه تا میتونه کوچیک باشه
توی قابلمه 4 لیوان آب میریزیم و میزاریم که بجوشه در حالیکه داره میجوشه چاشنی هم بهش اضافه میکنیم
رب و سیر و فلفل هم همون موقع بعد از ریختن چاشنی به آب اضافه کنین و خوب هم بزنین تا یک نواخت بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نولدتون رو بردارین و از وسط نصفش کنین و هرودتا تیکه رو توی آب جوشتون بریزین(برای این دوتیکه میکنیم که بهتر پخته بشه)
سبزی رو هم درحالیکه هنوز نودل بهم چسبیدن و سفتن بریزین تو آب جوش(البته میتونین قبلش هم بزنینا ولی این هیجانش بیشتره که میمونی کدوم زودتر میپزهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
حالا صبر میکنین تا نودلاتون از هم جدا بشن و بعد شروع میکنین به آهسته هم زدن طوری که صدمه ای به نودلامون وارد نشه
اینقدر میزارین بپزه تا اینکه حدود یک لیوان فقط از آبجوشتون بمونه اون موقع میتونین با خیال راحت رامیون رو توی یک کاسه بریزین و مشغول خوردن بشین
ترجیحا همون لحظه که خواستین نودلتون رو بخورین ظرفش رو پر آب کنین تا موقع ظرف شدن پدرتون در نیاد(نصیحت های یک زخم خورده)
این هم از رامیون شمامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهالبته کره ایا خودشون خیلییییییییی تند میخورن ولی شما به نیت چینیا برین جلو چون ذائقه ـمون در این مورد با چینیا بهتر شباهت دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهامیدوارم کلی بتونین کیف دنیا رو ببرینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2018/09/12 07:24 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
aika_chan
lawless user



ارسال‌ها: 4,205
تاریخ عضویت: Jul 2015
اعتبار: 1016.0
ارسال: #3
RE: آموزش پخت رامیون به سبک من
حالا نوبت آموزش پخت رامیون با طعم مرغهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این یکی رو البته سبک کره ای نداشت با هم فکری چنتا از دوستام که رفته بودن چین درستش کردیم و یکم از روی دستور چینیش کپی کردیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اول میریم سراغ مواد لازم:
نودل مرغ
تون ماهی
سبزی خورد شده
سیر

طرز تهیه:
اول مثل دفعه قبل باید 3 لیوان آب رو بزارین بجوشه(البته توصیه های قبلی هم که قابلمه بدرد نخور باشه و ... یادتون نرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)بعد چاشنی و سیر و سبزی رو اضافه میکنیم به آب در حال جوشمون تا خوب آب طعمشون رو بگیره بعد میریم سراغ تون ماهی که باید نصفش رو بریزین توی آب جوش و بزارین یکم بپزه و بعد نودل رو اضافه میکنیم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهحواستون باشه نودلتون رو حتما نصف بکنین بعد بندازین تو آبجوش
وقتی که نودل از حالت سفتش خارج شد میتونین هم بزنینش تا رشته هاش بهم نچسبه
این یکی رو گفتم سه لیوان چون رشته های نودل مرغ تقریبا قطور تره و لازم نیس زیاد تو آب بمونه مثل نودل گوشت ولی در عوض حتی اگه رامن گوشت رو آب کش کردین بعد خوردین با نودل مرغ اصلا اینکارو نکنین چون رشته هاش بهم میچسبه و دیگه عمرا بتونین بخورینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2018/09/12 07:38 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
aika_chan
lawless user



ارسال‌ها: 4,205
تاریخ عضویت: Jul 2015
اعتبار: 1016.0
ارسال: #4
RE: آموزش پخت رامیون به سبک من
این یکی رامن مورد علاقه خودمه که هم سریعتر حاضر میشه هم خوشمزه ترهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
رامیون سبزیجاتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

مواد لازم:
نودل سبزیجات
فلفل
سیر
سبزی خورد شده

طرز تهیه:
مثل بقیه انواع نودل ها باید اول بزاریم که آب (3تا 4 لیوان) بجوشه و بعد فلفل و سیر و سبزی و چاشنی نودل رو قاطیش میکنیم و بعد از نصف کردن نودلمون صبر میکنیم تا رشته هاش از هم جدا بشه و بتونیم هم بزنیمش.
این نوع نودل مثل بقیه اونقدر آب لازم نداره ولی باز هم حداقل دو قاشق باید آب توش داشته باشه تا رشته ها به همدیگه نچسبن
یک مورد دیگه هم هس من معمولا بغل این مدل نودلم سیب زمینی هم درست میکنیم و با هم میخورمش و طعم جفتشون خیلی بهتر میشه اگه خواستین امتحان کنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2018/09/12 07:49 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش ساخت عروسک میمون زیبا با جوراب (عکس) Бѳнёѫїап 5 2,191 2021/03/08 08:49 PM
آخرین ارسال: آتیش پاره
  انواع سبک های نقاشی+ تصویر mahya ozora 4 1,556 2021/03/07 04:52 PM
آخرین ارسال: آتیش پاره
  آموزش نقاشی مرحله به مرحله (حرفه ای) Mi Hi 46 4,501 2020/03/23 02:27 PM
آخرین ارسال: Mi Hi
  مطالب مربوط به آموزش شمع سازی Mystogan 86 24,265 2011/12/31 01:37 PM
آخرین ارسال: Mystogan



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان