تایپیک نظرات:
http://animpark.net/thread-17519-post-15...pid1566931
پرنسس کارولین.
.
بیو گرافی:
چطورباانیمه پارک آشناشدی؟:به واسطه ی میس السا(توی داستان هم هست)
دوستان:همه ی اونایی که توی لیست دوستانمن
ازچی بیشترمیترسی؟:عنکبوت
شخصیت:خنثی-قوی
شماره کاربری:32358
اسم اصلی:مینا
خصوصیات:مهربان -دلسوز-رویایی-وفادار به دوستان-شوخ
..................................................................................................................................................................................................................
miss alsa
بیو گرافی :
چجور با انیم پارک آشناشدی؟:میخواستم سبک انیمه ای روهم یاد بگیرم که به اینجا برخوردم....
دوستان:یه لیسته نمیتونم بنویسم!
ازچی بیشترمیترسی؟نمیدونم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاز اینکه به آرزو هام نرسم....
شخصیت:قوی!
سوالی دیگهای داری بپرس^ـــ^: (نچ ندارم به کارت برس مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه )
شماره کاربری:32135
اسم اصلی :مریم (ملقب به مریم گلی
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه )
خصوصیات:شوخ-مهربان-محکم درظاهر ولی شکننده(هرکی دل مریمو بشکنه بامن
طرفه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه-آچار آلمانی-گل سر سبدکاربرا
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه-عشق آکابانه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
..................................................................................................................................................................................................................
زهرا12
چجورباانیم پارک آشنا شدی؟:1. داشتم دنبال عکسه سیلور تو سونیک میگشتم این سایتو دیدم خوشم اومد البته قبلا هم دیده بودمااا ولی چون عکسای سونیکو واقعا لازم داشتم و عکسا قشنگ بودن عضو شدم!
دوستان:2. میس السا- پرنسس کارولین- آنه13 - مریدا- کنت- وب پرنس-ماکان
ازچی بیشتر میترسی؟:3. یک اینکه از گروه هایی که عضوم اخراج بشم یا اینکه از اینجا اخراج بشم- اعتبارو تشکر کم باشه
شخصیت:قوی
شماره کاربری:31769
اسم اصلی:زهرا
خصوصیات:مهربان به موقش خشن-ورزشکار-زرنگ-عشق انیمه
...................................................................................................................
آنه 13
بیو گرافی :چطوربا پارک انیمه آشنا شدی؟1.داشتم دنبال زیر نویس آنه شرلی پیش از گرین گیبلز می گشتم که دیدم اینجا هست بعد برای دانلودش عضو شدم و همینجوری اومدم و فعالیت کردم تا رسیدم به اینجا
دوستان:2.دوست خوب زیاد دارم نمیشه نام برد
از چی بیشتر میترسی؟3.حشره
شخصیت:
:4.قوی(حتی اگه چیزی بشه بروز نمیدم ولی از درون ناراحت میشم کلا اگه منو ببینی فکر می کنی بی احساسم ولی بروز نمیدم)
شماره کاربری:30308
اسم اصلی:نامعلوم!
خصوصیات:نامعلوم!
................................................................................................................................................................................................................. طوفان
نعیمه(کاربر پرنس جان میزوگی)که دختر عموم بهم معرفیش کرد
دوستان:پرنسس کارولین و فاطمه میساکیو میس السا و یوری و اواتار کورا و تیفا
ازچی بیشتر میترسی؟:از گرگ
شخصیت:قوی بدجوری داییم میگه دختر مثل تو ندیدم
شماره کاربری:28502
اسم اصلی:سمیرا
خصوصیات:نامعلوم!
...............................................................................................................................................................................................................
animpark prinses
بیو گرافی :
چطور با انیم پارک آشنا شدی؟:خب...
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهتو وب یکی از دوستام
دوستان :همه ی اعضای پارک دوستای منن
ازچی بیشتر میترسی؟:از سوسک
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهزجر کشیدن دوستام
شخصیت :قوی
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهالبته فک کنم
شماره کاربری:28540
اسم اصلی:سارا
خصوصیات:مهربان -آروم - شوخ
سن:رازمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
...................................................................................................................
Princess Fire
چطور با انیم پارک آشنا شدی ؟: 1_دنبال عکسای انیمه ی ناروتو میگشتم که اینجا رو پیدا کردم بعد از اینجا خیلی خوشم اومد و ثبت نام کردم
ازچی بیشتر میترسی ؟ از دست دادن عزیز ترین کسام میترسم
شخصیت :قوی.
دوستان :زیادنشماره کاربری:29234
اسم اصلی :آسا
خصوصیات :شوخ.مهربون.باهوش.با استعداد.رویایی.
........................................................................................................................................................................................................
نازنین
1.انیمه پارکو از کجاشناختی؟
دوتا از هم کلاسیام به نام های zari.f و niloufar.alz اینجارو بهم معرفی کردن!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2.بهترین دوستات کیان ؟تو بیوگرافیم هست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
3.ازچی بیشتر توی این دنیامیترسی؟
از امتحان ادبیاتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و از گربهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
4.شخصیتت چجوریه ؟(قوی.ضعیف .خنثی)
قوی
شماره کاربری:29191
اسم اصلی:نازنین (جون
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
خصوصیات:خوش خواب-عاشق غذا(ولی 40کیلوشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)-فضولمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه-شوخ-مهربون-دلسوز-خنگولوبی حوصله(خودش گفت بنویسمشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ...................................................................................................................................................................................
[align=START] بیوگرافی: hidan-samaچطور با انیم پارک آشناشدی؟:داشتم دنبال عکسای برندگان کوچک میگشتم بعد با اینجا اشنا شدم تا یکسال از اینجا استفاده کردم بعد که خواستم عضو شم با هزار بدبختی ایمیل مامانمو جور کردمو عضویدم.
دوستان:مامانم سارا(پرنسس)-پرنس فایر -
ملودی-سارا-سیما-طوفان-وب پرنس-پرنسس کارولین-میس السا
ازچی بیشتر میترسی ؟:ارتفاع.
شخصیت:قوی
شماره کاربری:25052
اسم اصلی:نگین
خصوصیات:مهربان-عصبانی-مردم آزار-بیاعصاب
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه-پلید
[align=START] مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
..................................................................................................................
BehnaM 93
چطورباانیمه پارک آشناشدی؟:به خاطر جستجوی انیمه کاپیتان سوباسا (خیلی وقت پیش)
دوستان:همه ی اونایی که در سایت های مختلف توی لیست دوستانم هستن
ازچی بیشترمیترسی؟:تورم و بیکاری
شخصیت:مردد-قوی
شماره کاربری:33137
اسم اصلی:بهنام
خصوصیات:مهربان -دلسوزخیلی-رویایی-وفادار به دوستان
........................................................................................................................................................................................................
ADP
چطور با انیم پارک آشناشدی؟
یکی از سایت های خوب کمیک یه مقاله آماده کرده بود در مورد تمام سایت های کمیک و بعضی هم مانگا! منم توشون پارک انیمه رو با سابقه ای درخشان دیدم! وقتی که وارد پارک شدم فهمیدم خیلی پارک انیمه بزرگ تر از اون چیزیه که فکر میکردم.
دوستان:
اون خوباش؟ خب زیادن! بهتره تو یادداشت هام اونایی که باهاشون ارتباط دارم رو پیدا کنید! اونا خیلی خوبن!
ازچی بیشتر میترسی ؟
خب. نمیدونم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی از بدقولی و بی اعتمادی خیلی بدم میاد.
شخصیت:
تو فضای سایبری حداکثر انرژی خودم رو میذارم. اما تو دنیای واقعی آروم و جدی
شماره کاربری:
35429
اسم اصلی:
امیر
خصوصیات:
دلسوز
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهسعی میکنم عصبانی نشم اما خیلی اوقات آمپرم میره بالا
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهولی بازم هیچی نمیگم
خیلی هم جوگیر مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (رفتارم با توجه به محیط اطراف تغییر میکنه. البته این یه چیز عادیه!)سن:
15
............................................................................................................................................................................................
reza#__#
چطوربا انیمه پارک آشناشدی؟از دوستان هادی بودیم و از اوایل تاسیس پارک بودیم
دوستان:دوست این کلمه به ما میخوره من فقط تازه وارد هارو ازار میدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از چی بیشتر میترسی؟خودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شخصیت:مرموز عجیب مردم ازار
شماره کاربری:15
اسم اصلی:رضا
خصوصیات:عصبی تو خود بیخیال مردم ازار
سرگرمی:قرطی بازیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه )
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ...............................................................................................................................................................................................
mj3
بیوگرافی
نام کاربری:mj3
چطور با پارک انیمه آشنا شدید:توی گوگل نوشتم کلوپ هواداران ریوما که سایت پارک انیمه رو دیدم
دوستان:کاربرایی که تو لیست دوستامن
از چی می ترسی:اخراج شدن از پارک انیمه(ایشالله نشم)
شخصیت:شوخ به موقه جدی دلسوز بعضی اوقات مثلا وقتی تازه با یکی آشنا شدم خجالتی هستم
شماره کاربری:نمی دونم چیه
اسم اصلی:محمد جواد
خصوصیات:شیطون ولی به موقه اصلا مردم آزار نیستم ولی از مردم آزارا خوشم میاد
استاد:کاداج
شغل در کمپانی:خبرنگار و بازیگر(تیم ایفای نقش و هیئت تحریریه)
................................................................................................................................
ramin99
چطورباانیمه پارک آشناشدی؟: از باشگاه کمیک انیم پارک بخاطر دانلود کاپیتان سوباسا
دوستان:
مخلص لیست دوستان هستم
یه لیست دوستان منتخب هم دارم
ازچی بیشترمیترسی؟:
اول خدا بعد از ارتفاع زیاد
شخصیت: هرچی هست ضعیف نیستم
[font=Tahoma]
شماره کاربری: