diana king
اعتبار: 2076.0
|
داستان:چه کسی پروفایل مرا خورد؟!
خب.....
سلام بر همه ی دوستان،دشمنان(مگه داریم،مگه میشه؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)،یاران،عزیزان،تازه وارد ها،عادی ها،رسمی ها،حرفه ای ها،ایفاگرها،دانلودرها،مترجم ها،تحریریه ای ها،ویرایشگرها،مدیر ها،مدیرهای ارشد،مدیرهای کل،رسمی های آینده،رسمی های گذشته،حرفه ای های آینده و گذشته و مدیرهای گذشته و آینده و.....
ای بابا چیدر اقشار مختلف داریممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یک کلام سلام بر همه ی کاربرای گلمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اینجا میخوام به روش مردم قدیم براتون تاریخ رو روایت کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
البته تاریخ انیم پارک رو.....
ژانر این داستان طنز است!
تکرار می کنم: این تاریخ کاملا من درآوردی و طنز است و هر اسمی که برده میشود شوخی است!
از استادweb prince هم مجوز کتبی دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
پس به این تاریخ استناد نکنید....از من گفتن بود،بعدا نیایید یقه من رو بگیرید!!!
اصلا یقه کسی رو نگیرید خوبیت ندارد!
نه....بروید یقهyu_chanرا بگیرید اصلا چون تحلیل هایش را داده من بنویسممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کلا هر وقت دلتان هوای گرفتن یقه کرد،مال yu_chan را بگیرید تا با یک تیر دونشان زده باشیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
در آخر اینکه حتما این تاریخ را بخوانید حتما....
به نفع خودتان استمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امضا...مورخ مورخی زادهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/09/17 03:18 PM، توسط diana king.)
|
|
2015/09/20 09:34 AM |
|