زمان کنونی: 2024/06/30, 10:06 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)


زمان کنونی: 2024/06/30, 10:06 AM



موضوع بسته شده است 
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مطالب مربوط به آموزش شمع سازی

نویسنده پیام
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #11
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
تهیه فتیله برای شمع سازی
- فتیله‌ها
انتخاب یک فتیله درست برای یک شمع درست لازم و ضروری می‌باشد، اگر فیتیله خیلی کوچک باشد، شعله حییل کوچک خواهد بود، و یک فیتیله کوچک ممکن است که اغلب باعث چکه کردن شمع شود. یا ممکن است که در یک حوضچه موم ذوب شده خاموش شود. فیتیله خودش در واقع نمی‌سوزد بلکه به واسطه فرو نشستن در موم و مرطوب شدن با موم ذوب شده شعله‌ور می‌شود. فیتیله‌ها باید در اندازه‌های ۵/۲ - ۱ سانتی‌متر طول مرتب شوند. معمولاً از قیطان‌های کتانی ساخته شده‌اند، و فیتیله‌ها در اندازه‌های مختلف، از ۱۰ - ۱ سانتی‌متر در ۱ سانتی‌متر درجه‌بندی شده‌‌اند و اندازه‌ای که شما نیاز دارید بستگی به قطر شمعی که می‌سازید دارد. چنان‌که برای یک شمع به قطر ۵/۲ سانتی‌متر شما به یک فیتیله ۵/۲ سانتی‌متری نیاز دارید و به‌همین ترتیب در اندازه‌های دیگر. شما اغلب می‌‌توانید فیتیله‌های مخصوص برای ظروف که در اندازه‌های کوچک، متوسط و بزرگ برای ۱۵ - ۵ سانتی‌متر در دسترس می‌باشد خریداری نمائید. فیتیله‌ها با مغزی فلزی برای شمع‌های مخصوصی که مدت طولانی می‌سوزند طرح‌ریزی شده‌اند و باید برای شمع‌هائی که در ظروف ساخته می‌‌شوند استفاده شوند. همانند، شمع‌های شناور به فیتیله‌های مخصوص شناور نیاز دارید. با استثناء قرار دادن شمع‌های غوطه‌ور شده، قبل از اینکه شمع‌ را بسازید فیتیله نیاز به آماده شدن دارد (گاهی اوقات می‌‌توانید فیتیله‌ها را به‌صورت آماده شده از بیرون بخرید، اما این کار آسانی است که خودتان آنها را آماده کنید) برای این کار، کمی از پارافین را به‌صورت بن‌ماری ذوب کنید. (شرح بن‌ماری ظرف بزرگتری را پر از آب کنید و روی منبع اصلی حرارت قرار دهید و یک ظرف کوچکتر را روی ظرف اولی قرار داده و پارافین را در آن ذوب کنید این روش را روش بن‌ماری می‌نامند در حقیقت با بخار آب پارافین را در آن می‌کنید.) و فیتیله را در آن به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و سپس فیتیله پوشیده شده با موم را از داخل ظرف بردارید و آنها را راست و عمودی در سینی فری که با یک تکه کاغذ روغنی پوشیده شده است قراردهید تا خشک شوند.
- نگهدارنده‌های فیتیله
این‌ها برای ثابت نگه‌داشتن فیتیله در ظروف شمع‌ها استفاده می‌شوند. شما فیتیله را در نگهدارنده جای دهید و فلز را به‌هم فشار دهید طوری که آن صاف در ته ظرف قرار بگیرد.
۱- موم پارافین
۲- موم عسل
۳- ورقه‌های موم عسل
۴- موم مخصوص حکاکی و غوطه‌ور کردن
۵- اسید استیرین
۶- فیتیله‌های آماده شده (راست) و فیتیله‌های آماده نشده (چپ)
۷- عطر شمع
۸- چسب موم
۹- خمیر بتونه قالب
۱۰- رنگ موم
۱۱- نگهدارنده‌های فیتیله
2011/12/31 01:00 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #12
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
نكات مهم در شمع سازی

۱- قبل از شروع، روی سطح كار را با روزنامه بپوشانید تا اطرافتان كثیف نشود.
۲- تمام وسایل لازم را از قبل تهیه كرده و كنار دست خود قرار دهید.
۳- برای تمیز كردن ظرف پارافین، نیاز به شستن آن ندارید، بلكه می توانید بلافاصله بعد از استفاده، آن را با یك دستمال و یا پنبه پاك كنید.
۴- قبل از این كه پارافین داخل قالب كاملاً سرد شود یك گودی اطراف فتیله به وجود می آید. این گودی را دوباره با پارافین مذاب پركنید و بگذارید سرد شود.
۵- دقت داشته باشید كه هنگام ذوب كردن پارافین، آب به داخل ظرف نفوذ نكند.
۶- قالب باید كاملاً سالم، خشك و بدون خراش باشد.
۷- در قالب های یك تكه، سرقالب باید كوچكتر از ته آن باشد تا شمع به راحتی از آن خارج شود.
۸- چنان چه قالب شما به شكلی است كه به راحتی روی زمین قرار نمی گیرد( مثل قالب های مخروطی، ستاره ای و...)، قبل از ریختن پارافین، آن را روی یك تكه اسفنج یا یك ظرف پر از شن قرار دهید تا به صورت عمودی و ثابت بماند.
۹- برای سرد كردن پارافین، هیچ گاه آن را در فریزر قرار ندهید، چون شمع شما پس از سرد شدن ترك می خورد ولی می توانید در طبقات پایین یخچال قرار دهید.
۱۰- چنان چه شمع به راحتی از قالب جدا نشد، آن را مدت بیشتری در یخچال قرار دهید.
۱۱- برای این كه كف شمع صاف و یكدست شود، آن را ته یك ظرف داغ بكشید تا كاملاً صاف شود.
۱۲- در تهیه شمع های مایع، چنان چه به پارافین مایع دسترسی نداشتید می توانید از روغن مایع استفاده كنید.
۱۳- دمای پارافین در قالب های مختلف متفاوت است. در قالب طلقی و شیشه ای، دمای پارافین باید به حدی باشد كه قالب حالت اصلی خود را از دست ندهد؛ یعنی پارافین باید مقداری از گرمای خود را از دست داده باشد.
ـ لكه گیری:
پاك كردن لكه ی شمع از روی كاغذ دیواری
بعضی از انواع كاغذ دیواری ها غیرقابل شستشو هستند. اگر قطره شمع بر روی كاغذ دیواری چكید، به وسیله یك كارد قسمت های شمع را از دیوار جدا كرده و سپس با یك مداد پاك كن ، جای لكه را تمیز كنید.
پاك كردن لكه شمع از روی وسایل چوبی
در این حالت، لكه شمع را نباید با وسایل نوك تیز پاك كرد ؛ چون لوازم چوبی را خراش می دهد. كافی است قسمت لك شده را با آب گرم بشویید و بلافاصله با یك تكه پنبه پاك كنید.
پاك كردن لكه شمع از روی تابلو نقاشی
ابتدا با نوك كارد، شمع را از روی تابلو بردارید و سپس به وسیله كف صابون و اسفنج، به آرامی روی مدل لكه بكشید؛ بعد با آب ولرم آبكشی كنید. سپس با یك تكه پارچه نخی به آرامی روی محل شسته شده را خشك كنید.
پاك كردن لكه شمع از روی موزائیك
ابتدا كمی سركه گرم را روی لكه بریزید. سپس با كف صابون ولرم آن را بشویید و آب بكشید و بلافاصله با یك تكه پارچه خشك كنید.
پاك كردن لكه شمع از روی پارچه
برای برطرف كردن لكه شمع از پارچه، در دو طرف یك پارچه كاغذ خشك كن قرار داده و روی آن اتوی داغ بگذارید. شمع از پارچه جدا شده و جذب كاغذ خشك كن می شود.
پاك كردن لكه شمع از روی فرش
روی قسمتی از فرش كه شمع ریخته، یك تكه روزنامه یا كاغذ خشك كن قرار دهید و اتوی گرم روی آن بگذارید تا لكه جذب كاغذ شود. این عمل را چند بار تكرار كنید تا لكه به كلی از بین برود. البته این كار را خیلی با دقت انجام دهید تا فرش نسوزد. در آخر، اگر باز هم جای لكه باقی ماند، آن را با الكل تمیز كنید.
طریقه فتیله گذاری در قالب های دو تكه
۱- ابتدا قالب را از هم جدا كرده، یك سرفتیله را به قلاب گره بزنید و در ته قالب قرار دهید. سر دیگر فتیله را با چسب كاغذی محكم به سر قالب بچسبانید.
۲- نیمه دیگر قالب را روی آن قرار دهید و دور درزها را كاملاً چسب كاغذی بچسبانید.
۳- پارافین مذاب را در قالب بریزید.
۴- اگر احتمالاً پارافین از درزهای قالب بیرون زد، قالب را فوراً در آب سرد قرار دهید به طوری كه آب وارد پارافین نشود.
طریقه‌ی فتیله گذاری در قالب های یك تكه
۱- یك سر فتیله را به قلاب گره بزنید و سر دیگر فتیله را از سوراخ ته قالب عبور دهید و با چسب كاغذی در جای خود ثابت كنید.
۲- پارافین مذاب را داخل قالب بریزید.
طریقه فتیله گذاری در قالب های بدون سوراخ
۱- یك سر فتیله را به یك جسم نسبتاً سنگین مثل مهره گره بزنید.
۲- سر دیگر فتیله را به قلاب متصل كنید.
۳- فتیله را وسط قالب قرار دهید.
۴- پارافین مذاب را داخل قالب بریزید.
طریقه فتیله گذاری در شمع های مایع
۱- به اندازه ۴ سانت ، فتیله را از سوراخی كه در وسط طلق ایجاد كرده اید عبور دهید.
۲- طلق را روی پارافین مایع قرار دهید.
طریقه فتیله گذاری در شمع كوچك و كم عمق
۱- یك قلاب یا میله باریكی را داغ كرده و در مركز شمع فرو كنید.
۲- فتیله را به طول ۳ یا ۴ سانتیمتر بریده در سوراخ ایجاد شده قرار دهید.
2011/12/31 01:01 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #13
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
نكاتي در مورد قالبهاي شمع سازی
▪ قالب حیوانات
▪ مربع و مکعب‌ها
▪ تخم‌مرغ‌ها
▪ ماهی
▪ گل‌ها
▪ میوه‌ها
▪ ماه و ستاره
▪ ستون‌های استوانه‌ای تو خالی
▪ هرم‌ها
▪ سبزیجات

● درجه حرارت مناسب ذوب موم برای قالب‌ها با الیاف مختلف
(درجه حرارت بر حسب فارنهایت می‌باشد)
▪ قالب اکرولیک = ۱۸۰ تا ۲۱۰ درجه
▪ قالب پلاستیک = ۱۶۰ درجه
▪ قالب گلی = ۱۸۰ تا ۲۱۰ درجه
▪ شمع‌هائی که غوطه‌‌ور می‌کنید = ۱۵۵ تا ۱۶۰ درجه
▪ قالب شیشه‌ای = ۱۷۰ تا ۲۰۰ درجه
▪ قالب فلزی = ۱۸۰ تا ۲۱۰ درجه
▪ قالب گچی = ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه
▪ قالب لاستیکی = ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه
▪ شمع‌های شنی (بدون شن) = ۱۵۵ تا ۱۶۰ درجه
▪ شمع‌های شنی (با شن) = ۲۷۰ تا ۲۸۰ درجه
▪ قالب‌های پاره‌شدنی = ۱۶۰ درجه
2011/12/31 01:09 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #14
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
ساخت شمع‌های قالبی
بیشتر افرادی که به شمع‌سازی علاقه دارند از قالب‌های آماده و مختلف برای ساخت شمع‌های خود استفاده می‌کنند.
▪ قالب‌های شمع‌سازی
در شکل و اندازه‌های گوناگون از شکل‌های هندسی ساده تا شکل‌های میوه و گل‌ها در بازار موجود می‌باشد. قالب‌های شمع‌سازی ارزان می‌باشند و از آنها می‌توانید به مدت طولانی هر چقدر که بخواهید استفاده نمائید جنس آنها از فلز، پلاستیک، لاستیک یا اکرولیک می‌باشد. ظروف شیشه‌ای هم برای قالب مناسب می‌باشند اما از نظر قیمت گران می‌باشد چون برای بیرون آوردن شمع آن را باید بشکنید. بعضی از وسایل خانه از قبیل کارتن‌ها و ظروف دیگر همچنین آنهائی را که می‌توانید بکشید یا بتراشید و یا بشکنید می‌توانید برای قالب مورد استفاده قرار دهید.
برای مثال: لوازمی از قبیل شیشه‌های مربا و کمپوت قوطی شیر و آب میوه، ظروف گالوانیزه، فنجان‌های کاغذی و ظرف ماست و خامه برای قالب مناسب می‌باشند و شما مجبور نیستید که حتماً برای ساخت شمع قالب را خریداری نمائید.
▪ بتونه قالب
از چسب‌های قالب استفاده مجدد، چسبناک، مانند مواردی‌که برای ضد آب کردن قالب‌های آکرولیک به‌کار می‌رود ساخته می‌شود. آنها روی نوار فتیله در ته ظرف محکم فشار داده می‌شوند و اغلب می‌توانید برای محکم‌کردن فتیله در قالب از آن استفاده نمائید.
دقت کنید که خرده‌های بتونه را از روی فتیله بردارید حتی ذره‌های خیلی ریز را چون باعث می‌شود که فتیله خوب نسوزد.
توجه داشته باشید که برای بتونه کردن قالب از مقدار زیادی بتونه استفاده نمائید تا قالب به‌طور کامل ضد آب شود.
2011/12/31 01:09 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #15
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
ساخت انواع شمع های ساده
وسایل لازم:
- پارافین
- رنگ مخصوص شمع
- فتیله
- قالب در اشكال مختلف( قالب های یك تكه یا دو تكه)
مراحل انجام كار:
۱- ابتدا قالب را فتیله گذاری كنید.
۲- پارافین مذاب را به رنگ دلخواه درآورید و درون قالب بریزید و بگذارید كاملاً سرد شود.( در قالب های یك تكه، فتیله گذاری در پایان كار انجام می شود.)
۳- شمع را از قالب جدا كنید.
2011/12/31 01:10 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #16
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
لوازم مورد نیاز جهت تهیه شمع
کاغذ روغنی: یا (مومی)
زمانی که شما ساختن شمع را خاتمه دادید و مقداری از مومتان باقی ماند، یک سینی قدیمی فر را بردارید و با یک ورقه کاغذ روغنی آن‌را بپوشانید و موم را در آن بریزید. بگذارید تا سفت شود و بردارید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و در زمان دیگر که خواستید شمع درست کنید آن ‌را دوباره ذوب کرده و استفاده نمائید.
- ظروف مخصوص برای ذوب کردن موم (روش بن ماری)
برای این کار از ظروف استیل یا آلومینیوم استفاده کنید (از ظروف لعابی هم می‌‌توانید استفاده کنید) یک ظرف بزرگتر را پر از آب کرده روی حرارت قرار دهید و ظرف دومی را کوچک‌تر انتخاب کنید و روی آن قرار دهید و با یک کاسه روی آن بگذارید اما اگر این کار را انجام دادید دقت کنید زمانی که درجه حرارت را اندازه می‌زنی موم ممکن است که در یک روش متغیر ذوب شود. هنگام استفاده از روش بن‌ماری، ظرف زیری را که پر از آب می‌باشد حرارت دهید تا به جوش آید و موم را در ظرف دوم که روی ظرف اول قرار می‌گیرد ذوب کنید. به‌خاطر داشته باشید که وقتی آب ظرف زیری می‌جوشد کم نشود و اگر کم شد و لازم بود به آن آب اضافه کنید. و زمانی که موم را ذوب کردید ظروف را تمیز کرده و با یک حوله داخل آن‌را خوب خشک کنید و بردارید.
- ظرف مخصوص غوطه‌ور کردن
این ظرف استوانه‌ای بلند یکی از لوازم مخصوص و قابل استفاده در شمع‌سازی می‌باشد که از فروشگاه‌های مخصوص لوازم شمع‌سازی می‌توانید آن را خریداری کنید این ظرف برای قراردادن محلول موم می‌باشد و ممکن است که بیشتر از آنچه که شما لازم دارید گنجایش داشته باشد. این ظروف باید روی یک ظرف دیگر که پر از آب می‌باشد و آهسته در حال جوشیدن است قرار بگیرد و سعی کنید که تا آنجائی که ممکن است در یک سطح تراز باشد.
- دماسنج مخصوص شمع‌سازی
زمانی که دارید یک شمع را می‌سازید باید موم را در یک درجه حرارت درست حرارت دهید. ممکن است که شما از یک دماسنج مخصوص شیرینی‌پزی یا آشپزی استفاده نمائید. به‌شرطی که درجه‌هایش مانند دماسنج مخصوص شمع‌سازی باشد که از درجهٔ ۱۰۸-۳۸ سانتی‌گراد (۲۲۵-۱۰۰ فارنهایت) می‌باشد و هرگز مومی را که در حال ذوب شدن می‌باشد به حال خود باقی نگذارید و دنبال کار دیگری باشید چون می‌تواند شعله‌ور شود و مانند یک روغن داغ آشپزی بخار شود.
- قالب‌ها
از قالب‌های شیشه‌ای می‌توانید به‌طور نامحدودی استفاده نمائید به‌شرطی که موقع کار آنها شکسته نشوند. قالب‌های پلاستیکی و لاستیکی عمر بیشتری دارند. قالب‌های پلاستیکی از قالب‌های شیشه‌ای ارزانتر می‌باشند و قالب‌های لاستیکی معمول‌تر می‌باشند و شما اغلب می‌توانید قالب‌هائی را که به شکل کره و بیضی (تخم‌مرغی) می‌باشند و به‌طور متوسط جداگانه عرضه می‌شوند خریداری نمائید و (از فلز و پلاستکی ساخته می‌شوند) و در شکل‌های مختلف در فروشگاه‌های مخصوص شمع‌سازی وجود دارند.
- سوزن فیتیله
این سوزن بلند (سوزن لحاف‌دوزی) از استیل ساخته شده و در اندازه‌های مختلف بین ۲۵-۱۰ سانتی‌متر طول عرضه می‌شود. از این سوزن‌ها می‌‌توانید برای قرار دادن فیتیله و اغلب برای محکم کردن فیتیله در ته قالب زمانی که می‌خواهید فیتیله را قبل از اینکه شروع به ذوب کردن موم نمائید استفاده کنید.
- حلقه گرد کیک
این از وسائل ضروری نامبرده در لیست لوازم مخصوص شمع‌سازی نیست. اگر چه این یک نمونه عالی از لوازمی است که شما ممکن است قبلاً در آشپزخانه از آن استفاده می‌کردید و می‌‌توانید آن‌را همانند یک قالب به‌کار ببرید، برای مثال، اگر شما یک طرف حلقه را با خمیر بتونه محکم در یک سینی ببندید می‌‌توانید به جای قالب از آن استفاده کنید.
- قاشق یا همزن‌دستی
اگر قاشق قدیمی که مورد استفاده نیست ندارید می‌‌توانید از یک تکه چوب بلند استفاده نمائید اما مواظب باشید که زیاد باریک نباشد و تراشه‌های چوب از آن جدا نشود و موم را خراب کند. شما هنگام ذوب‌‌شدن موم نیاز به هم‌زدن ندارید فقط وقتی که می‌خواهید به آن رنگ اضافه نمائید به هم‌زدن احتیاج دارید.
۱- ظروف مخصوص برای ذوب‌کردن موم (روش بن‌ماری)
۲- ظرف مخصوص برای قراردادن محلول موم (برای غوطه‌ور کردن)
۳- دماسنج مخصوص شمع‌سازی
۴- کاغذ مومی (روغنی)
۵- قالب‌های انتخاب شده لاستیکی و پلاستیکی و قوطی‌های کوچک که می‌توانید به‌‌جای قالب از آنها استفاده کنید.
۶- سوزن‌های فیتیله
۷- حلقه کیک‌پزی
۸- قاشق
۹- سینی فر
۱۰- تیغ موکت بری
- سینی قدیمی فر
از این سینی به‌همرا کاغذ روغنی هنگامی که از محلول موم شما مقداری باقی مانده آنرا در این سینی ریخته و بگذارید تا سفت شود و دوباره مورد استفاده قرار دهید، همچنین از این سینی برای حمام اب سرد و سرد کردن شمع‌های آبی کوچک استفاده می‌شود.
- تیغ موکت‌بری یا چاقوی تیز
از این تیغ در روش‌های متعددی می‌‌توانید استفاده نمائید. زمانی که دارید شمع می‌سازید، برای بریدن فیتیله در طول مناسب و بریدن ورقه‌های موم عسل و زمانی که دارید یک طرح یا استنسیل درست می‌کند می‌توانید از این تیغ‌ مانند یک قیچی تیز استفاه نمائید. همیشه سعی کنید که از تیغهٔ تیز استفاده کنید و مواظب باشد که دستتان را نبرید.
2011/12/31 01:10 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #17
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
سه نمونه از افزاینده‌های موم
۱- لاستر کریستال: این افزاینده کیفیت خوب و مفیدی دارد، این ترکیب موم را سخت می‌کند، آن را در زمان حرارت دادن شمع با بالا بردن نقطه ذوب اضافه نمائید، موم را شفاف و براق می‌کند و رنگ‌ها را درخشنده‌ جلوه می‌‌دهد و این ترکیب در بعضی شمع‌ها می‌تواند جایگزین اسیداستیرین شود. مقدار اضافه کردن این ترکیب به میزان یک قاشق سوپخوری به ۴۵۴ گرم موم می‌باشد.

۲- کریستال شفاف: این ترکیب اغلب نقطه ذوب موم را بالا می‌برد، بنابراین برای سخت شدن در زمان حرارت دادن شمع اضافه کنید. این ترکیب اغلب رنگ‌ها را روشن می‌کند و حباب‌ها را از سطح موم از بین می‌برد، و این ترکیب از افزاینده‌های دیگر شفاف‌تر است. مقدار اضافه‌کردن این ترکیب به‌میزان یک قاشق سوپخوری در ۴۵۴ گرم موم می‌باشد. اگر برای شمع‌هائی که با غوطه‌ور کردن فتیله در موم می‌سازید مقدار ۲۰۰ گرم کریستال شفاف در ۴۵۴ گرم موم استفاده نمائید شمع شما بدون اشک می‌باشد.

۳- موم‌های میکرو کریستال: این موم‌ها در شمع‌سازی بسیار مهم می‌باشند. ترکیبات کریستال خالص‌شان کدری پارافین را جدا می‌کنند و موم را بیشتر قابل انعطاف می‌کند و اگر به‌جا استفاده شوند افزاینده بسیار خوب و مفیدی می‌باشند و هر کدام یک کیفیت مخصوصی به موم می‌دهند. شما این موم‌ها را از سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌های مخصوص لوازم شمع‌سازی می‌‌توانید خریداری کنید و هنگام خرید دقت کنید که نوع مرغوب و مطابق با سلیقه خود را بخرید و در بازار به نام‌های مختلف به فروش می‌رسند.
2011/12/31 01:10 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #18
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
آموزش شمع دو جداره (با گل خشك)


مواد لازم:

۱- پارافين معمولی و پارافين گل

۲- گلهای مصنوعی (پلاستيكي، بلندر، طبيعی خشك شده، صدف)

۳- فتيله آماده شده

۴- قالب يك شكل در ۲ سايز



اين نوع شمع را می توان به روشهای مختلف درست كرد. در يكی از اين روشها، از دو قالب استفاده می شود كه ابتدا پارافين معمولی را آب كرده و پس از كار گذاشتن فتيله در قالب، پارافين معمولی را در قالب می ريزيم. پس از سرد شدن آن را به روشهايی كه قبلا گفته شده از قالب جدا می كنيم.

در مرحله بعد با سوزن ته گرد گلها را به پارافين سفت شده وصل می كنيم و آن را پس از رد كردن فتيله از قالب سايز بزرگتر، پارافين گل را در قالب بزرگتر بريزيد.

نكته) هرچه سايز قالبها به هم نزديكتر باشد گلها بهتر ديده خواهند شد.


روش دوم) در اين روش ابتدا سطح قالب را چرب كرده و آنرا از پارافين گل پر كنيد و تا زمانی كه يك لايه چند ميليمتری دور قالب سفت شود صبر كنيد و بعد پارافينهای اضافه را از قالب خارج كنيد. سپس فتيله گذاری كرده و گلها را (ترجيحاً مسطح تر و ظريفتر) به كناره داخلی قالب و روی پارافين سفت شده به آرامی بچسبانيد. حال، پارافين معمولی را به آرامی درون قالب بريزيد.

البته می توانيد از برچسبهای شفاف در طرحهای مختلف برای تزئين روی شمعهای آماده شده خود استفاده نماييد.



مواد لازم:



۱- پارافين معمولی و پارافين گل



۲- گلهای مصنوعی (پلاستيكي، بلندر، طبيعی خشك شده، صدف)



۳- فتيله آماده شده



۴- قالب يك شكل در ۲ سايز







اين نوع شمع را می توان به روشهای مختلف درست كرد. در يكی از اين روشها،
از دو قالب استفاده می شود كه ابتدا پارافين معمولی را آب كرده و پس از
كار گذاشتن فتيله در قالب، پارافين معمولی را در قالب می ريزيم. پس از سرد
شدن آن را به روشهايی كه قبلا گفته شده از قالب جدا می كنيم.



در مرحله بعد با سوزن ته گرد گلها را به پارافين سفت شده وصل می كنيم و آن
را پس از رد كردن فتيله از قالب سايز بزرگتر، پارافين گل را در قالب
بزرگتر بريزيد.



نكته) هرچه سايز قالبها به هم نزديكتر باشد گلها بهتر ديده خواهند شد.





روش دوم) در اين روش ابتدا سطح قالب را چرب كرده و آنرا از پارافين گل پر
كنيد و تا زمانی كه يك لايه چند ميليمتری دور قالب سفت شود صبر كنيد و بعد
پارافينهای اضافه را از قالب خارج كنيد. سپس فتيله گذاری كرده و گلها را
(ترجيحاً مسطح تر و ظريفتر) به كناره داخلی قالب و روی پارافين سفت شده به
آرامی بچسبانيد. حال، پارافين معمولی را به آرامی درون قالب بريزيد.



البته می توانيد از برچسبهای شفاف در طرحهای مختلف برای تزئين روی شمعهای آماده شده خود استفاده نماييد.
2011/12/31 01:10 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #19
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
ساخت شمع جامد (معمولي)


مواد لازم:



پارافين جامد معمولی يا كريستال



فتيله



قالب



رنگ مخصوص شمع سازی



روغن مايع يا پارافين مايع







ابتدا برای آب كردن قطعاتی از پارافين بايد از روش بن ماری استفاده كنيم.
به اين صورت كه درون ظرفی آب ريخته و ظرف ديگری بالای آن قرار داده به
صورتی كه ظرف دوم بوسيله بخار آب ظرف اول حرارت ببيند.



پارافين جامد را به اين طريق در ظرف دوم آب می كنيم. وقتی كه پارافين كاملاً حل شد، مقداري رنگ دلخواه به آن اضافه می كنيم.



قالب را بوسيله روغن مايع كاملاً چرب كرده و فتيله آماده شده را از قالب
رد كرده و انتهای آن را بوسيله خمير گل چينی، به قالب متصل می كنيم به
طوريكه كاملاً سوراخ مخصوص فتيله كاملاً گرفته شود.



حال بوسيله پارافين آب شده قالب را پر می كنيم. برای سرعت بخشيدن به
فرايند جامد شدن شمع می توانيد قالب را برای چند دقيقه درون يخچال قرار
دهيم. بعد از سفت شدن شمع با جدا كردن خمير گل چينی به راحتی می توان شمع
را از قالب بيرون آورد.
2011/12/31 01:10 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Mystogan
Sir Crocodile



ارسال‌ها: 2,440
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 122.0
ارسال: #20
RE: مطالب مربوط به آموزش شمع سازی
طریقه ساخت شمع ژله‌ای




وسایل لازم:

- پارافین ژله ای

- فتیله

- عروسك یا وسایل تزیینی

- مهره

- سنگ ریزه های تزیینی

مراحل انجام كار:

۱- مقداری پارافین را در یك ظرف گود بریزید و با حرارت خیلی كم پارافین را
ذوب كنید. فتیله را داخل پارافین بجوشانید تا هوای داخل فتیله خارج شود.

۲- یك سر فتیله را به یك جسم سنگین مثل مهره گره بزنید و به وسیله یك قلاب، در مركز لیوان قرار دهید.

۳- كف لیوان را مقداری سنگ ریزه بریزید، به طوری كه روی مهره را بپوشاند.
در این مرحله می توانید داخل لیوان را تزیین كنید. ( با عروسك یا وسایل
تزیینی دیگر)

۴- مقدار دیگری از پارافین را روی حرارت خیلی كم ذوب كرده و به آرامی داخل لیوان بریزید.

نكته:

۱- برای به دست آوردن حباب كمتر، لیوان را به آرامی پر كنید.

۲- هرگز به شمع آب اضافه نكنید، زیرا باعث كِدر شدن آن می شود.



- فتیله

- عروسك یا وسایل تزیینی

- مهره

- سنگ ریزه های تزیینی

مراحل انجام كار:

۱- مقداری پارافین را در یك ظرف گود بریزید و با حرارت خیلی كم پارافین را
ذوب كنید. فتیله را داخل پارافین بجوشانید تا هوای داخل فتیله خارج شود.

۲- یك سر فتیله را به یك جسم سنگین مثل مهره گره بزنید و به وسیله یك قلاب، در مركز لیوان قرار دهید.

۳- كف لیوان را مقداری سنگ ریزه بریزید، به طوری كه روی مهره را بپوشاند.
در این مرحله می توانید داخل لیوان را تزیین كنید. ( با عروسك یا وسایل
تزیینی دیگر)

۴- مقدار دیگری از پارافین را روی حرارت خیلی كم ذوب كرده و به آرامی داخل لیوان بریزید.

نكته:

۱- برای به دست آوردن حباب كمتر، لیوان را به آرامی پر كنید.

۲- هرگز به شمع آب اضافه نكنید، زیرا باعث كِدر شدن آن می شود.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2011/12/31 01:11 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش ساخت عروسک میمون زیبا با جوراب (عکس) Бѳнёѫїап 5 2,190 2021/03/08 08:49 PM
آخرین ارسال: آتیش پاره
Naruto3 مجسمه سازی با زباله های دریایی! Sherlock Holmes 27 4,828 2021/03/08 04:33 PM
آخرین ارسال: آتیش پاره
  آموزش نقاشی مرحله به مرحله (حرفه ای) Mi Hi 46 4,488 2020/03/23 02:27 PM
آخرین ارسال: Mi Hi
  آموزش پخت رامیون به سبک من aika_chan 3 760 2018/09/12 07:49 AM
آخرین ارسال: aika_chan
  آموزشهای مربوط به جعبه سازی Mystogan 44 11,774 2011/12/31 12:57 PM
آخرین ارسال: Mystogan



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان